Tema: Re: Neilgai pasidziaugem blaivia Lietuva
Autorius: RaR
Data: 2010-12-08 13:47:40
Na tai ir aš tą patį sakau. Namuose gali pasidaryti ir grą karštą sumuštinį iš gerų produktų. O McDonalde (nors per visą gyvenime jame buvau tik keletą kartų) tu bent maždaug žinai ką gausi, tuo tarpu kokioje kebabinėje ar cepelininėje apsinuodijimo tikimybė yra didesnė. O šiaip jau McDonaldo blogybė tik ta, kad tai lengvas maistas, nieko nuodingo jame nėra.

 


"Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:idnqbm$qdl$1@trimpas.omnitel.net...
> tai čia jau priešpastatom naminis vs viešas maitinimas. O tai ne tas
> pats. Cepelinai namie greičiausiai bus geri, o kavinėje - neaišku kokie,
> tačiau Mac'e maistas yra VISADA toks pats ir taip pat chierovas :) Todėl
> lyginti nekorektiška.
> 
> Dex
> 
> 2010.12.08 13:02, RaR rašė:
>> Studentu būdamas esu apsinuodijęs cepelinais su pašvinkusia mėsa. Kodėl cepelinai būtinai naminis ir šviežias (komponentų prasme) maistas? Bulvės gali būti kelių mėnesių senumo, neaišku ką naudojant išaugintos. Kiauliena gali būti naišku kokio senumo, neaišku kuo ta kiaulė šerta. Spirgučiai irgi neišku kokio senumo, neaišku iš kuo šertos kiaulės, ir aplamai cholesterolio šaltinis. Grietinė - neaišku kokio senumo, neaišku iš kuo šertų ir kokiomis ligomis sergančios karvės, iš neaiškaus švarumo pieno, arba iš viso iš neaiškios kilmės gyvulinių ir augalinių riebalų.
>> 
>> O dabar išvardink tuos kenksmingus cheminius priedus, dedamus į McDonaldo sumuštinį.
>> 
>> 
>>