Tema: Re: 1.Butas, DNSB. 2.Ezeru pakrantes
Autorius: Ignas
Data: 2012-07-30 21:52:12
Paskaites tokio codeco pamastymus imu suprast, kodel lieptu ir pakranciu savininkai itariai ziuri i atplaukiancius poilsiautojus. Nemanau, kad nors vienam sveiko proto zmogui norisi but subadytam peiliu ir nupurkstam dujomis tik todel, kad pastate grazu liepta ir isvale pakrante. Panasu, jog codecas atstovauja gana reiksminga visuomenes dali, ir tokiu "poilsiautoju", vaziuojanciu "su mergikem i gamta" yra nemazai. Taip ir gaunasi, vieni preventyviai ginasi, kiti preventyviai puola, visi zino savo teises ir pasiruose kita puse kaip reikiant pamokyti. O codecas - grynas Sarikovas is "Suns sirdies", ta pati retorika ir net tos pacios frazes :) Vadinasi, per ta laika (kiek jau, kokie 80 metu turbut) tam tikra visuomenes dalis nei kiek nepatobulejo :)



"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:jv3hgb$tjd$1@trimpas.omnitel.net...
> Tie, kuriu skypai ribojasi su pakrantemis-naturalu, kad iesko skyliu istatyma, kad neleisti pasaliniu i savo sutvarkyta pakrante. Dilgeles, tvoros ar sabakstynai-viskas tinka. 
> Manau, kad situacija kiek pasikeistu , gerame ezere isikures koks vandens taksi. Pasikrauna kokioje prieplaukoje poilsiautoju, nuplukdo i Lino pakranta ar i Nijoles kailiu savininkes priziureta pakrante ir iskrato dienai. Na, o tie, toje 5m zonoje lai ir nugula pakrante. 
> Lietuva-stebuklu krastas. Maciau ne viena perkasta kelia, ibesta slagbauma. Nieko keisto-juk daugelis seime irgi turi slypus besiribojancius su vandeniu :) 
> 
> 
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message news:jv3cev$q7f$1@trimpas.omnitel.net...
>> Blin, ash turiu tai pamatyt!!! Codec'ai ash tau rimtai ant degalu pervesiu. 
>> Ir smeliuka ant kranto pagriebsiu. Davaj rugpjucio 25 (ar kada ten Jozhai 
>> varom) susitinkam. Nu tikrai idomu pamatyt kaip Codec'as savo teises 
>> igyvendins.
>> 
>> "hedgehogus paiuricus"  wrote in message 
>> news:jv3cb6$q4e$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> ir daznai uzpuola toks noras?
>> 
>> -- 
>> eM
>> 
>> 
>>> nu jei tik uzsimanau. tai niekur nedraudziama. 
>>