Tema: Re: Ar galima deleguoti teise, kurios neturi?
Autorius: netavoreikalas
Data: 2009-03-10 13:14:26
Doc wrote:
> "Johnas" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:gp5a3b$kkk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Aj, tu nenuoseklus, 
>> 1. liepi skaitinėti man knygutes, o aš su tavim diskutuoju 1vs1; Pats pasiskaitinėk Locke, Hartą, dar ką nors iš wiki rasi gal.
> 
> Jei aš tavęs paklausčiau krūvos egzistencinių klausimų, į kuriuos norint atsakyti reiktų parašyti keletą knygų, diskusija nelabai pavyktų.
> 
>> 2. Maišai sąvokas bet kaip, ir save tuo įtikini. Prie ko čia Vyriausybė? LR žemė yra VALSTYBĖS blet, o ne vyriausybės.
> 
> Apibrėžk tada blet ką tavo manymu reiškia "valstybė" ir "vyriausybė" :)
> 
>> 3. Kas suteikė teises SEIMUI (o ne Vyriausybei) priiminėti įstatymus? Mes, visi LR piliečiai. Tame tarpe ir tu, nors iš balsuodamas prieš esančius dabar valdžioje, bet visgi pasirašęs po tais įstatymais. (grįžk atgal prie diskusijos apie sutartį. Tu turi teisę išeiti iš mūsų sutarties, bet tu tingi, ir reiškia - pasirašai. O sutartis negali būti vykdoma tik iš dalies, pasiliekant sau privilegijas, ir atsisakant paklusti prievolėms);
> 
> Šitą tavo teiginį įvairiais žodžiais parašytą skaičiau krūvą kartų, tik kad pagrindimo jam taip ir nesukurpi, tačiau atkakliai juo remiesi įrodinėdamas kitus savo teiginius. Neįmanoma įrodyti, kad dievas sukelia griaustinį prieš tai neįrodžius, kad dievas apskritai yra. 
> 
> Aš nesuteikiau teisės seimui priiminėti įstatymus, ypač tokius, kurie reikalauja naudoti jėgą prieš mane prieš mano valią man jėgos prieš nieką nenaudojant, todėl vien dėl šio fakto tavo teiginys, kad mes visi seimui tokią teisę suteikėm, prieštarauja faktams, t.y. yra tik tavo fantazija.
> 
>> 4. Tu gi neigi visuotinę sutartį, tai kaip ABI šalys gali susitarti, jei mes kalbame visos tautos vardu? Kiek individų, tiek šalių.
> 
> Tai aš ir sakau, kad absurdiška kalbėti tautos vardu, nes tauta kalbėti negali apskritai, gali kalbėti tik konkretūs individai, o tu vis tą patį per tą patį.
>  
>> 5. Žinai, man ši diskusija, tai kaip kad katinas su slieku diskutuoja apie tai, ką reiškia skraidyti. Prašau patvirtinti man, kad tu bent jau IŠKLAUSEI Teisės Teorijos/Filosofijos kursą kokiame nors univere (ok, tiks ir Kolegija). Priešingu atveju teks ir man sausainiukus tau pradėti siuntinėti. Jei sugebi, parašyk prašau "taip" arba "ne", be jokių išvedžiojimų ir atmazkių. Bet užbėgdamas atmazkėms už akių, aš parašysiu tau savo mintis - man atrodo, kad neklausei. Ir man atrodo, kad tu neatsakysi į klausimą paprastai, o vietoj to imsi ieškot šiknoj sliekų stiliumi "priekočia", "neprivalauble", "tainiekoneįrodo" ir pan.
> 
> Išklausiau.
> 
> Nepaisant to, trolini tu - uždavinėji su diskusija nesusijusius klausimus užuot užsiėmęs argumentų kritika.
> 
> --
> Doc

ot nu trolis dar kitus trolint bando. siandien gera posaki girdejau - 
nors tu ant galvos sysiok, vistiek aiskins kad cia lietus lyja