Tema: Re: Venckiene tozhe plachit
Autorius: Gintas
Data: 2012-05-29 20:50:31
gali ir taip atsitikti. Valio! Bet jei itarimai pagristi ir rimti, kaip,  kad sako Petkevicius-tikriausiai tokio c) varianto tikimybe mazesne? 

atsipalaidavimui:
Tarkim raketos aptikimo galimybe radaro pagalba-1/2

kas geriau:  
a) paleisti brangu priesraketini sviedini i atlekiancia raketa, kurios is tiesu net nera (kad neegzistuoja si raketa-tikimybe 50 proc.)  
b) nepaleisti sviedinio, nutarus, kad iranga klaidingai aptiko atlekiancia raketa? (kad raketa is tiesu   atlekia-tikimybe irgi 50 proc.) 

 Siuo klausimu prasau nediskutuokim. Siaip-armija prisiminiau, tikimybes tarsi vienodos, tik va ju pasekmes labai skirtingos. Vienu atveju apsirikus-bus dykai prarastas brangus priesraketinis sviedinys, kitu atveju apsirikus-gali viso miesto neberasti :)  


Tikimybe, kad Usas kaltas tarkim 50/50, nors pagristi itarimai turetu tikimybe kitaip paskirstyti.  Siuo metu, Uso kaltes atveju, mergaite atiduota i mamos-bendrininkes ( su nedideliomis islygomis, kad nezinojo)  rankas, kitu-Uso isteisinimo atveju-grazinta i rupestingos mamos rankas. 

Tarkim, mergaite reikia grazinti siandien. Kuris apsirikimas bus skaudesnis- ar tai, kad mama NEPAGRISTAI apsauksim tvirkinimo  bendrininke (laikinai!)  ir negrazinsim, kol aplinkybes neisaiskes, ar tai, kad nuspresim, kad jinai RUPESTINGA mama ir atiduosim mergaite i tvirkinimo bendrininkes rankas (galimai visam laikui, nes is principo niekas netrukdo jai isvykti aplamai is Lietuvos) 



"Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message news:jq2vnh$eu6$1@trimpas.omnitel.net...
c) taip pat netolimoje ateityje gali paaiškėti, jog Stankūnaitė yra 
rūpestinga mama, kurios draugas dėl nekaltas, nes jam pareikšti įtarimai 
nepasitvirtino.