Tema: Re: Venckiene tozhe plachit
Autorius: Gintas
Data: 2012-05-25 09:38:48
- pasake studentas isgirdes jam uzduota klausima

"vakar" <vakar@vakare.lt> wrote in message news:jpn8q1$gfe$1@trimpas.omnitel.net...
> Bliamba matau priekabių ieškojimui nėra ribų.
> 
> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:jpn84d$fj7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Alternatyva policijai: "Ginto zmona mums patvirtino, kad Gintas gyvena  uzsienio viesbutyje su vaiku. Sia informacija patvirtinti, mes papraseme sios salies policijos"
>> 
>> Taciau jeigu jau sakai, kad turi ziniu, tai jau prisiimi atsakomybe, nes kai neivardindamas kas  informacijos saltinis-naturalu, kad pats  esu aplinkiniu sutapatindamas su tos info autoriumi
>> 
>> a) TV pranesejas sako: "higienos centro  duomenimis-ryt gripo epidemija baigsis"  Jeigu kita diena vistiek sergi-juk pyksti  ne ant pranesejo, o ant higienos centro, nes suvoki, kad tai jis paskleide klaidinancia informacija.
>> 
>> b) Higienos centro atstovas , surenges spaudos konferencija pasako: "musu ziniomis viesbucio X  vandentekyje aptikta legioneliu bacilu"   Kadangi tai oficiali institucija-isgirde tai, protingesni busimi turistai, pareikalauja is agenturos juos apgyvendinti kitame viesbutyje. O tai jau papildomos islaidos agenturai. O po kiek laiko, atlikus tyrimus,  isaiskeja, kad vanduo neuzterstas, higienos centras apie tas legioneles isgirdo is viesbucio kambarines, kuriai realiai  vidurius susuko nuo nedakepto, sekmadienio iskyloje,  kotleto, . 
>> 
>> Demesio klausimas: KAM turistine agentura turetu pareiksti pretenzijas del patirtu papildomu islaidu? Manau klausimas konkretus ir aiskus.