Tema: Skaitytojų nepabaiga. Dar ne viso gero, vasara
Autorius: j.
Data: 2012-08-31 21:24:44

Šviežių bulvių turėtų toks išeiti ir be didelių pastangų... Aš
kugelį kepu uždegtame britvone /uždengiu kai šiek tiek apkepa/ ir
negailiu riebalų bei visokių atliekamų mėsgalių ir dar visada įdedu
pora šaukštų kokio nors pasenusio majonezo arba bandančios prarūgti
grietinės ir su blenderiu pritrintų svogūnų, kuriuos prieš tai
truputį apkepu... Dar labai minkština ir skanina cukinija /sutarkuoti su
mažesniąja burokine tarka/, tada lipnumui padidinti reikia įdėti bent
šaukštą krakmolo. Aš mėgstu kugelį - košę. Toks jis man ir išeina.
Kiti tarkę užpliko verdančiu pienu... Viskas. Skanaus...

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=20093