Tema: Skaitytojų pabaiga. Viso gero, vasara
Autorius: korna
Data: 2012-08-13 11:55:04

Biguso gamint kaip dėdė nemoku, kvepėdavo visi jų namai. Tirštas
daržovių troškinys su rūkytos dešros ar mėsos  gabalėliais, ar be.
Primena vokiečių aintopfus. Aš sudedu ką namie turiu. Moku kaip mano
mama jiežynką iš morkų, žalių žirnelių, sviesto ir grietinėlės.
Tik mama pridėdavo ir bulvių, nes virtų morkų vaikystėj nemėgau.
Neturiu šįmet žirnių, kai važiuosiu į miestą, gal nusipirksiu
šaldytų? Pusseserė prisimins ir parašys čikombilį - vištiena
gabaliukais, troškinta su pomidorų padažu ar pomidorais, česnakais,
valgoma su šviesia formine duona. 

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=20093