Tema: Re: Sukciavimas?
Autorius: Gintas
Data: 2009-12-01 15:49:56
kas nutars kokia rinkos verte uz advokato paslaugas? Kiek procentu protinga suma, nuo is skolininko atgautos sumos? 10? 20? 90? O jei skolininkas atrode beviltiskas? O jei advokate nescia ir tai itakos ismokas jai? Daiktas vertas tiek -kiek uz ji galima gauti. Darbas irgi-vertas to, koki atlygi galima uz ji gaut. Is tikro-kaip cia kazkas rase-o jei nuteistoji gris i darba , atsedejusi, ir toliau dirbs uz tuos 10 tuks lt i menesi? Ir taip kokius metus......... Ar sodra grazins jau priklausiusia ismoka, ar atlygins uz tuos metus kalejime (jeigu ses), ar viesai atsiprasys? Ar skirs vaikui kompensacija uz tai , kad augo be mamos?  Kaip tada tikrintum del to sukciavimo? Na grista, dirba, moka mokescius nuo 10 klt . Prie ko tada prisikabinsi? Kad neturi teises tiek gauti? Hm?

pakaks jei atsakysi i paskutini klausima



"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hf31bn$g6f$1@trimpas.omnitel.net...
> pigiai draugas spausdina...
> Kedui - Gintas gi ir aiškina, kad nėra tokios kaipo "rinkos vertės". Kiek nori - tiek moki tai buhalterei. Nesvarbu, kad darbo birža pilna tokių, kurie tau tą darbą padarytų 100x pigiau. Verslumo dvasia ilsisi?
> Suprantu, kad ji būtų pravedusi kad ir 3 dienų konsultaciją Mažeikių Naftai dėl naujos įsigijamos įrangos ROI paskaičiavimo, ar kokį panašų briedą... 
> Žodžiu, semečkų gliaudenimas po 10 ct. už vieną semečkę - kvepia negerai. Jei darbą dirba čėčėnas - reikia patikrinti įtarimus dėl pinigų plovimo. Jei tai daro nėščia moteris, būtent tuo periodu, kuris įtakos jos gaunamas išmokas iš Sodros - reikia patikrinti dėl sukčiavimo.
> 
> J. 
> 
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hf2u14$aqa$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> > Prastas pavyzdys. Bukletų kaina akivaizdžiai neatitinka rinkos vertės,
>> > valstybei papildomi mokesčiai nesumokami, o tik atsiimamas PVM.
>> 
>> O jei fakturoje parasyta - 1.000.000 spalvotu 20 puslapiu bukletu po 1 Lt, 
>> tai jau atitinka rinkos kaina? 
>>