Tema: Re: Sukciavimas?
Autorius: pjezo
Data: 2009-12-01 12:27:29
o tu aktyvisciu veidelius matei?
tiek kalba tiek veidelis - toks naglai naglas...

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hf2quf$5va$1@trimpas.omnitel.net...
> tiesa pasakius ash lygiai taip pat zhiurejau i ta "aktyviu mamu susiburima" kuris ten prie seimo ganesi, kad nekarpytu ishmoku.. kas ble kaltas, kad karpo, ar tik ne tos pachios aktyvios mamos, kurios aktyviai ir shiek tiek fiktyviai belekiek kartu pasididina atlyginima priesh neshtuma, kad paskui gyventu kaip erke ish kitu pinigu? Chia ne aktyviu mamu susirinkimas, chia parazituojanchiu mamu susirinkimas..
> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hf2jor$pvf$1@trimpas.omnitel.net...
> > Nepateisinu tokių aferisčių. Sodroje dirba, pati viską pasiplanavo, nereikia tik skiesti apie "netyčia", "gimdymas - ne nusikaltimas", ir tt.
> > Per tokias suktas žertvas kenčiame mes. Aš asmeniškai savo sumokėtais mokesčiais NENORIU šelpti visų tų apsukrių žertvų ir mūsų visų pinigų nusavintojų.
> > Išauginom 2 vaikus be jokių šimtatūkstantinių pašalpų, nors žmona prieš tai nedirbo, taigi svetimų pinigų ir pašalpų negavo (išskyrus vienkartinę gimdymo ir paskui gal po 50-100Lt/mėn, kas yra totalus juokas). Nematau tame problemos - reikia geriau mokytis, o ne subinę kraipyti.
> > 
> > Absoliučiai kategoriškai smerkiu tuos sukčius, ir skiedalai čia nepadės.
> > 
> > "Kabal" <no@mail.net> wrote in message news:hf2h76$ltt$1@trimpas.omnitel.net...
> >> Arba filadelfijai kazko nedarase arba cia nesamone.
> >> Idomu, kaip teismas reaguotu, jei kokia nors valstybine institucija paduotu i teisma darbuotoja ir darbdavi, jog pastarasis moka minimuma, o darbuotojas vargsta taip, jog 'turetu' buti priskaiciuota kelis kartus daugiau? Kur tie "...teisingumo, protingumo ir sąžiningumo principai"?
> >> 
> >> "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message news:hf2g4n$k6r$1@trimpas.omnitel.net...
> >> > http://www.lrytas.lt/?data=20091201&id=akt01_a2091201&sk_id=99&view=2
> >> > 
> >> > Kur riba tarp teisetai uzdirbancio atlyginimo ir sukciavimo? 
> >> > 
> >> >