Tema: Re: AW: VooDoo su vaiku nutiko
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-04-01 13:32:45
"Fwd" <fwd@one.lt> wrote in message news:hp1q6h$78v$1@trimpas.omnitel.net...
>> 1) homoseksualiu zhmoniu yra tarp musu, tai ne liga, tai ne kazhkas gedingo ir sleptino, bet lygiai taip pat tai ne kazhkas 
>> reklamuotino?
>> 2) homoseksualus zhmones lietuvoje yra 'rizikos grupe' - t.y. vien uzh tai, kad zhmogus yra homoseksualus jis gali susilaukt 
>> patychiu, smurto, netekt darbo, but smerkiamas etc?
>> 3) homoseksualus zhmones nusipeltno turet lygiai tiek pat teisiu kiek ir heteroseksualus zhmones - ne daugiau ir ne mazhiau?
>>
>> ar bent tiek sutariam?:)
> 3xTaip. Taip :) 


Reishkia taip, jei heteroseksualus zhmones gali rengti eitynes protestuodami priesh bet ka, kur ju manymu ju teises yra pazheidzhiamos, net ir tuo atveju, jei tai tera politine marginaliniu partiju reklama, kodel negali kazhkokiu eityniu suorganizuot homoseksualus zhmones, noredami atkreipti demesi i savo probelmas(3chias punktas, visi lygus), kurios kaip mes sutarem 2tram punkte visgi egzistuoja. Vadovaujantis 3chiu musu sutartu punktu, ju mitingas, eitynes, ar kas ten bebutu turi buti atitinkantis istatymus. Kaip manau, nei vienas nenoretumem, kad pencininkai protestuodami priesh karpomas pencijas pradetu mosikuotis nuogais papais ar lyties organais, taip pat ir su gejais. Jei tose eitynese, pavadintose paradu, jie vadovausis istatymais - ma jy velnias, tegul vaikshto ir paradinasi - vistiek juos nugrudo kazhkur i mirusias zonas (aplink zhalgirio stadijona). Tu, zhinodamas, kada jis vyks ir tikslia vieta kurioje jis vyks nenoredamas gadintis sau nuotaikos tiesiog ta diena ten nevazhiuok ir neik, kaip ir nevazhiuoji ar neini pro kokio paleckio rengiamas eitynes, vardan shventos ramybes, kad nekiltu noras bakstelt jam per veida:).

tiek tos bedos. o visi putojimaisi ar grazhulio svaichiojimai tik dar labiau parodo 2ro punkto aktualuma. Vadovaudamasi tuo geju lyga ir nori organizuoti eitynes. Nebutu pas mus problemu su antru punktu, neturetu preteksto geju lyga egzistuot, gaut europos parama ir rengt eitynes - shtai tau atsakymas kodel neegzistuoja heteroseksualu lyga ir heteroseksualu eitynes. (Beja nisha nusisiurbti europos pinigeliu=)