Tema: Re: AW: VooDoo su vaiku nutiko
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-03-24 16:18:24
>> nu va, kaip mums gerai, kai gimdom statistika ad hock ane? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior 
> Perskaičiau du kartus, vis tiek neradau jokios statistikos apskritai:( Prašom man, aklam, papastinti :)

pirm pasitaike reference'ai:
http://www.livescience.com/bestimg/index.php?url=gay_Guianan_Cock_of_the_Rock_03.jpg&cat=gayanimalshttp://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20718.aspx
http://endo.endojournals.org/cgi/content/abstract/145/2/478

kuriuose rashoma apie nuo 8% homoseksualiu gyvunu populiacijoje iki 40% - o tavo duomenu apie 0-4% iki shiol nemachiau. (beja zhmonese tai irgi banguoja tarp tautu)
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation#Modern_survey_results (bet paemus bendrai homoseksualiu zhmoniu yra mazhiau nei 10% visoj populiacijoj)

 

> Seksualinė orientacija yra tik dalis identiteto, kuris aktyviausiai formuojasi paauglystėje. Tada, kai paauglys suvokia save kaip atskirą individą, asmenybę, prasideda visi cirkai ir galvos skausmas tėvams. Apie hormonus net nekalbu:) Tai va, tuo metu paauglys jaučia begalinį norą surasti savo vietą gyvenime, mezga santykius su įvairiomis soc.grupėmis, subkultūromis. Atsiranda noras kam nors priklausyti. Apskritai, kyla klausimas "ar aš normalus", o apie chaosą galvoje sakyt net nereikia. Po paauglystės dažniausiai jau būna susiformavusi asmenybė, atsiranda gyvenimo tikslai, atsiranda kažkokios nusistovėjusios normos. Iki tol tokios visokios 'reklamos' turi labai didelį poveikį paaugliui.

ash vis linkes pasitiket apibrezhimais, o ne emociniais teiginiais, taigi zhiurim ka turim:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Identitetas
http://www.google.lt/search?hl=lt&safe=off&q=define:+identity&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

kaip suprantu seksualiniai potraukiai nera identiteto dalis (nes tada mes galim nusivazhiuot iki to, kad potraukis raudonplaukems irgi identiteto dalis). Taip, paauglyste yra komplikuotas laikotarpis, bet jei tave, paaugli pamachius homoseksualius zhmones patrauks ant homoseksualumo, tai reishkia pamachius bomzha patrauks ant bomzhumo, narkomano, i narkomanija etc? - gal nenuvertinkim paaugliu racionalumo:). Tiesa pasakius ash velyvoj paauglystej (kokiu 19 matyt) kaip tik ir buvau geju klube (senajam men's factory) kelis kartus ir kazhkodel manes ten nieks nesutraumavo ir nepradejau noret lipt ant vyru...

>> reishkia tu esi priesh trumpus sijonelius, apteptus maikonus ant moteru ir kitaip demonstruojamo seksualumo? Geriau kad susivynotu i paklodes, uzhsidetu maishus ant galvu - oh, wait, mes jau turim viena tokia visuomene. Kodel kai moterys demonstruoja seksualuma, tai gerai, kai vyrai - jau 'ishkrypimas - fuj, ka vaikai pagalvos' - reikai rupestingi teveliai kuriu 12metes dukreles ishsirietusios kabo one.lt - nes tai sveika...
> Sekant logika, tai kadangi seksualumas yra gerai, seksas yra gerai, tai kodėl už seksą viešoje vietoje baudžiama? Wtf?

statom shiaudines baidykles? bet sakychiau ne ta pastatem, shita shiek tiek prieshtarauja tamstos pozicijai:) Tai sakot, kad seksualumas = seksas vieshoje vietoje=baudos? Tai kodel moteru vasara morales policija nebaudzhia? A, matyt dar neimportavom jos ish Irano - bet reiktu.

Dar karta, seksualumas tapo norma dar XXa, kai moteris parodzhius kulkshnis nebera laikoma pasileidele (na chia pas mus, europoj, kaip ten pas jus irane nezhinau:) - kai besibuchiuojanchio kareivio ir jo drauges portretas tapo epochos dvasia. Dabar mergina sedinti parke vaikinui ant keliu nebera kazhkas ishtvirkusio ir baudzhiama 15 sveikamarija. Lygiai taip pat ir sumazhejo moteru rubeliu kiekis - ir valio tai yra normalu, musu morale pasislinko. Seksa vel tapo normaliu dalyku, maloniu uzhsiemimu, o ne purvinu reikalu ir nuodeme, koki ji padare krikshchionybe. 

>> pala, pala, o kad vilniuj atdare lychiu lygybes europos sajungos ofisiukas kur irgi limijonai sukishti tau irgi abydna? O kad paganiems kaimiechiams moko, kad tik jie nebeaugintu savo runkeliu irgi abydna?;) Ish kur toks noras skaichiuot svetimus pinigus?:)
> Noras nepainioti pinigų ir viso kito:) Jei tai verslas, tai ir taikom verslo logiką (marketingas, viešieji ryšiai, finansiniai srautai, 'pardavimai', pelnas) šiems dalykams, o ne moralines normas.

ar teisingai supratau, europos lychiu lygybes institutus mes irgi laikom 'versliukais' - ar tas taikytina tik gejams, nes ju mes nebegstam? 
Jei taip, reishkia pagal tavo logika bobu irgi nereikia gerbt ar suprast, nes pazhiurekt kiek tas ir tas babkiu ish europos gavo? (shiaudine baidykle ish mano puses - kaip tau toks minciu shuolis?:)

> O iš kur pas tamstą noras užsimerkti prieš šitus dalykus?:)