Tema: Re: AW: VooDoo su vaiku nutiko
Autorius: Tomas
Data: 2010-03-26 09:07:17
Ne galutinai ishtirtas tas elgesys.
Pvz shunys rujos metu dazhnai shokineja vieni ant kitu, kai bandoje nera kales. Jie ka, pyderastai..? Nifiga, pasirodzhius patelei, sustoja normaliai i eile osh kiemo puses.
Karves bandoje laikomos atskirai nuo jauciu, kai uzhrujoja, pradeda shokinet viena ant kitos, jos ka, lesbietes..? Nichuja, tai tik vienas ish pozhymiu, kad ta karve reikia apvaisinti, jos organizmas tam pasirenges. Nors jei pamatytu pyderastas, ishkart pradetu aishkint, kad cia vienas ish homoseksualizmo pavyzdzhiu gamtoje.
Ir nepamirshkim, kad yra homoseksualios moterys, lesbietes. Idomu, koks ju procentas jaucia potrauki savo lyciai naturaliai, nuo pat vaikystes, ir koks procentas yra lesbietes del to, kad nuo mazhens aplinkui matydavo tik grubijanus girtuoklius smirdancius vyrus aplinkui, o kazhka shvelnaus yra patyrusios tik ish savo lyties atstoviu, del ko ir susiformavo tokia orientacija...?

"Fwd" <fwd@one.lt> wrote in message news:hohkhl$s0o$1@trimpas.omnitel.net...
> Siaurąja prasme - taip. Plačiau žiūrint, toli gražu. Tos pačios lyties 'poros' ir vaikus augina/peri ir į medžioklę eina ir panašiai. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
> 
> "Tomas" <nera@mailo.lt> wrote in message news:hog7at$qlu$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gyvuneliams ateina rujos periodas ir jiems elementariai yra poreikis ejakuliuot viso labo, o ne santykius pletot. Nesbarbu kur, nesvarbu kaip, aplinkybes - px, svarbu nuleist.