Tema: Re: Fizinio asmens bankrotas
Autorius: VNO
Data: 2009-08-07 17:31:14
> Paskolos metu (vienašalė sutartis) yra tik VIENA šalis su pareigomis, ir tik VIENA šalis su teisėmis. Reikia suvokti, kad ne bankas atsako už tai, ar tavo užstatytas būstas nuvertės, ar tu turėsi darbo/pajamų, ir tt. Bankas nuo paskolos sudarymo momento neturi absoliučiai jokių įsipareigojimų. Ergo, jis negalėjo ir pažeisti tokių neegzistuojančių įsipareigojimų. Paliekam dabar hipoteką ramybėje. Ten yra atskira simfonija, ir faktiškai su paskolos sutartimi visai nesusijusi.


tais sakai bankui jokio intereso daugau parduoti nera?
jokie skatinimai, marzu mazinimai iki beprotybes ir t.t. neveikia ir naudoti nebuvo?
paskolos suteikimas be uzstato, be pradinio inaso ir t.t. - kaip tai vadinasi?

 
> Taigi, kita paskolos sutarties šalis (gavėjas), neturi visiškai jokių teisų, tik pareigą - grąžinti skolą. Tai pagrindų pagrindas. Ir dabar nuo to vartytis į šonus (kaltinti banką neapdairumu) yra tolygu bandymui nepripažinti savo prisiimtų asmeninių pareigų. Įkeitimas eina atskiru frontu, ten tik papildomas garantas, skolos grąžinimo užtikrinimo priemonė, ir visai ne banko ir ne tavo rūpestis, kiek hipoteka įkeistas turtas vertas dabar, rytoj, ar vakar.

o kodel manai, kad kaz kas specialiai (nors aisku tokiu bus, sukciais jie vadinami) puls issisukinetis?
daugelis mokes, nes bijos prasati ka jau ismokejo.


> 
> Taigi, kaltinti banką, kad davė tau paskolą, arba kad neįvertino, kiek jam reikėtų įkeisto turto - negalima. Kaltinti gali TIK tuos, kurie tau taip nepelningai pardavė tokį šūdą už tokius didelius pinigus. Kodėl niekas jų nepuola? Kodėl nepuoli emigrantų, keliančių KITŲ valstybių bvp, o paskui parsivežančių čionais niekuo neparemtų grynų pinigų kiekius ir tuo skatinančių vietinę infliaciją ir NT snarglio-burbulų pūtimą? Tai jie gi ir pakišo mums visiems koją. 

As tavo pozicija suprantu.
Tik noriu pabrezit, kad bankas yra komercini struktura siekanti pelno.
Todel sakyti, kad paskola ima vienas asmuo, o ja duoda besmegenis bankelis, kuris nesupranta ka daro yra truputi keista.

Del emigrantu - wellcome tu nju cccp mister!
joks ji emigrantas, jis laisvas juda naujos sajungos ribuose.

> Pakaitink pripūstą balioną virš ugnies ir piktinkis gumos gamintojais, kai jis sprogs. Išorinis faktorius (liepsna ar pompa) buvo tik vienas. Faktoriaus, stiprinančio pačią baliono gumą - nebuvo, nes visiems emigrantams į tai nusispjauti. Tai vat ir pripūtė, tai visi ir srėbsim. :)

ko tais dienao paaigai pavargau - o kur siame pavz bankas?
oras balione? ;)


> O sukurti ekonomiką ir pakelti ant kojų vėlgi niekas nesiruošia, ane? Tai davai bankrotinamės, tai davai emigruojam. Pyzdukai visiški. Lai stiprina savo valstybę čia, vietoje. Nėra darbo? sukurk pats sau darbo vietą. Valdžia smaugia? Išrink vertą savęs.

please tik be belitristikos ir popso.
is postu matau protingas vyras esi, todel pasaku apie "isrink sau valdzia" nereikia - nes vimdo truputi.
valstybe, valdzia - cia pasakos kaimui, kurie renka paxius ir pan.


VNO

> 
>