Tema: Re: Fizinio asmens bankrotas
Autorius: 70005
Data: 2009-08-06 16:05:13
"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:h5ejtn$9uv$1@trimpas.omnitel.net...
> Klausai. Aš prisipažįstu, jog nesu finansų analitikas. Bet jei paliekam viską reguliuotis pačiai rinkai, tai vat štai jums ir prašom - pati ir reguliuojasi. Ko čia inkšti tokiu atveju?
> 
> Kažkas perdėm optimistiškai pavertino savo galimybes, kažkas pasinaudojo tokiais optimistais ir davė jiems saldainiuką už sielą. Optimistai sugraužė saldainiuką, bet kai ateina sielos atidavimo momentas, tai bėgama pas mamą į skverną žliumbti?
> 
> Kokios čia dar stichijos, kokios krizės? Jei tau krizė, tai tada tau sunku. Nėra krizės, yra tik išsigandusių žmogelių krūvos, prigasdintų apie krizes, ir dėl to užspaudusių savo pajamas. Stoja vartojimas - stoja viskas ratu.
> 
> Keli Sinajaus kyšulio kilmės JAV piliečiai vienas kitą apipiso, ir te tau, ritasi banga per pasaulį. O jei rusai leptelės, kad poryt jie paleis 100 atominių galvučių paskrajoti po visą pasaulį, ir prasidės panikos sukelta grandininė civilizacijos griūtis, tai jiems ir galvučių nereikės - žmonės patys išsigalabys. Kas pasikars, kad nusišaus. Kiti prisiplėšę turtų paišlaidaus. O kai ateis porytojus, ir pasirodys, jog bombos visgi nekrenta, tai matyt visi žliumbdami mels pasigailėjimo už savo veiksmus?
> 
> Pakentėsit, pragyvensit savo tas asmenines krizes, paarsit tuos 40 metelių, ir sugrąžinsit visas skolas. Nereikia gi taip panikuoti. :)

+++:)