Tema: Re: Fizinio asmens bankrotas
Autorius: Ninja666
Data: 2009-08-07 14:39:56
70005 wrote:
> "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message news:h5h1it$ma8$2@trimpas.omnitel.net...
>> O gal bankai viska mate ir zinojo(juk paprastas zmogus turejo kaip ir vsika patyt i atieti, taip ir bankas). Ir jei bankai viska mate ir zinojo, ir vistiek dalino, reuiskias jie visa tai dare samoningai? tai rieksias jie dalino paskolas zinodami, kad dauguma negales atiduot, turtas ju nuvertes ir jie visi liks visam gyvenimui vergaut? Hmmm geras biznio planas :/
>> Visas sitas mano samprotavimas is to, kad paprastas zmogus turejo viska numatyt, pasvert, apskaiciuot, dalis zmoniu tai padare ir neeme, kita dalis nesugebejo, nepamate ir pame paskolas. O bankas tada kurioj dalyje?: kurioj lochai nieko nemate, ar kurioj viska mate, pasvere, apskaiciavo, numate ir dare samoningai?
> 
> Kuo remdamasis teigi, kad sąmoningai, numatė?
> 
> Visada maniau, kad bankas - finansinė įstaiga. O pasirodo - ne, iš tikro jie vieninteliai turi krištolinius rutulius, iš kurių ir gyvena.
> 
> O jei abi šalys nežino, kas bus ateityje, logiška, kad abi turėtų pagalvoti apie savo interesų apsaugojimą. Bankas pagalvojo ir pasiėmė užstatą, kurį pagal sutartį dar gali reikalauti padidinti, o kita pusė?

Bankas netgi rekomendavo imantiesiems pasiimti draudimus nuo nesėkmių, 
kurie padengtų išlaidas iki metų praradus darbą ir pnš, bet įdomu koks 
procentas tuo pasinaudojo.