Tema: Re: Hamburgeris
Autorius: Vasaris
Data: 2010-12-15 19:47:45
"RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:ie9soh$ff8$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei intensyvi žemdirbystė NEAPSIMOKA statistiniam žmogui, vadinasi tam pačiam statistiniam žmogui NEAPSIMOKA ir gyventi, nes be jos tiek žmonių neprasimaitintų. Bet žmonės nori gyventi ir sugeba prasimaitinti. Kas čia nenormalaus? Tie kurie mano, kad NEAPSIMOKA prasimaitinti ir gyventi, gali užleisti vietą tiems, kurie mano kad APSIMOKA prasimaitinti ir gyventi.

Tai mes jau savo diskusijos rėmuose sutarėm, kad mūsų tikslas yra kuo greičiau visus naudingus išteklius paversti žmonėmis, o tada spjaut į tą mentalinę evoliuciją ir grįžt prie palaimingos suskilusios geldos medyje.

RaR, jei ant tavo gyvos galvos ateis sekantis karas, kuris yra tiesioginė mūsų kultūros ir gyvensenos pasėkmė, ir kurie nuolatos su vis trumpesniais intervalais kartojosi - prisimink savo filosofiją. Nežinau, kurioje pusėje būsi - Šveicarijos, kairės, dešinės, su automatu ar su plastikine sūtrauka ant riešų ir juodu maišu ant galvos, bet prisimink. Čia ne grasinimas, ne blogos lemties linkėjimas, tiesiog yra taip.

> Šiaip ar taip, iki intensyvios žemdirbystės didžioji gyventojų dalis kartas nuo karto nedavalgydavo. Dabar gi tokių procentas mažėja ir artėja prie 10 proc. (paties pateiktais duomenimis).

1/7 panašiai, ne 10 proc. Ir kaip ten bebūtų, sudaro ~ 1 mlrd. gyventojų.