Tema: Re: Hamburgeris
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2010-12-13 10:24:31
O tai kas butu jei skirtusi? Jei kasdien nuo mazu dienu matytum, kaip ta 
karve skerdziama ir matytum mesos gavimo procesa ne nuo 12-o zingsnio, o nuo 
9-o. Tai ka nors pakeistu?

"Dex"  wrote in message news:ie4l3c$15m$1@trimpas.omnitel.net...

Na taip, bet jiems nereikia žudyti. Už juos tai padaro kiti :)
Kada perki mėsą parduotuvėje, ji lyg ir nesiskiria nuo grikių ar bulvių,
nes tai yra prekė. Tiesiog guli ir tiek.

Dex

2010.12.13 10:13, RaR rašė:
> Bet dauguma miestiečių patys perka žalią mėsą. Ir mato, kad perka 
> supjaustytus gyvulių lavonus.
>
>
>
> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message 
> news:ie4jkg$ud3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gal su procentais perlenkiau lazdą, bet bent jau trečdalis tikrai 
>> nustotų.
>> O apie kokias kultūras kalbam?
>>
>> Tikrai ne 99,9. Netgi imant statistinį LT kaimą, kur imkim gyvena 5
>> žmonės (tėvas, motina, 3 vaikai) tikrai ne kiekvienas iš jų sugeba netgi
>> nukirsti vištai galvą, jau nekalbant apie kiaulės paskerdimą, kuriam
>> paprastas pakviečiamas mokantis tai daryti žmogus kur nors iš
>> kaiminystės. O valgyti mėsą, kai ją paruošia kažkas kitas, lyg ir nėra
>> sudėtinga ;)