Tema: Re: Saudymas i savo piliecius
Autorius: Dex
Data: 2009-01-21 14:49:59
gojau! :))))

Makauskas Vidas wrote:
> Komentaras kaip is talmudo 
> 
> John is koments, 2009 01 21 12:35
> Talmude teigiama, 2009 01 15 23:36
> kad tik žydai yra pilnaverciai žmones, o likusieji - gojai (tai reiškia „gyvuliai" arba „ žverys") . Toliau rašomas tekstas jus gali kiek šokiruoti, bet tai yra tikslios( kiek imanoma verciant) citatos iš ivairiu talmudo daliu.
> 
> 1.Sanhedrin 59a :"Užmušti goju tas pats kas užmušti laukini gyvuna".
> 2.Aboda Zara 26b :"Net geriausius iš goju reikia žudyti".
> 3.Sanhedrin 59a :"Gojus ikišes nosi i istatyma (talmuda) yra kaltas ir baudžiamas mirtimi".
> 4.Libbre David 37:"Pranešimas gojams, apie musu religinius santykius, prilyginama visu žydu nužudymui, nes jei jie sužinotu, ko mes apie juos mokome, jie mus pradetu viešai naikinti".
> 5.Libbre David 37:"Jeigu žydas bus priverstas aiškinti kokias nors rabino knygos ištraukas, jis privalo pateikti, tik melagingus paaiškinimus. Tas, kuris nesilaikys šio istatymo bus sunaikintas".
> 6.Yebhamoth 11b :"Yra leidžiami lytiniai santykiai su triju metu mergaite".
> 7.Schabouth Hag 6d :"Žydas gali melagingai žadeti atsikalbinedamas".
> 8.Hikkoth Akum x1 :"Negelbekite goju esant pavojui ar gresiant mirciai".
> 9.Hikkoth Akum x1 :"Gojams nereikšti geraširdiškumo".
> 10.Chosen Hamm 388, 15 :"Jeigu irodoma, kad kas nors atidave izraelieciu pinigus gojams, tai turi buti surastas budas, toki žmogu nušluoti nuo žemes paviršiaus."
> 11.Choshen Hamm 266,1 :"Žydas gali pasiimti viska , jei tai priklauso Akumu (gojui). Tas kas gražina nuosavybe gojui nusideda istatymui, didindamas nusikalteliu jega. Taciau, tas poelgis vertas pagyrimo, kai jis privercia krikšcionis liaupsinti žydus ir žiureti i juos kaip i sažiningus žmones."
> 12.Szaaloth-Utszabot, The book of Jore Dia 17 :"Žydas gali ir privalo meluodamas prisiekineti, kai gojai jo klausia ar yra ju knygose kas nors prieš juos."
> 13.Baba Necia 114, 6 :"Žydai yra žmones, o kitos pasaulio nacijos ne žmones, o žverys."
> 14.Simeon Haddarsen , fol .56-d :"Kai ateis mesijas kiekvienas žydas tures po 2800 vergu."
> 15. Nidrasch Talpioth , psl 225-L :"Jehova sutvere nežydus žmogiškam pavidale, tik tam, kad žydams nereiketu naudotis gyvuliu paslaugomis. Nežydai, tai gyvuliai žmogaus pavidale, kurie privalo tarnauti žydams diena ir nakti."
> 16.Aboda Sarah 37a :"Prieš triju metu goju mergaite jau gali buti naudojama prievarta."
> 17.Gad Shas 22 :"Žydai gali tureti nežyde mergina , bet negali jos vesti."
> 18.Tosefta Adoba Zara B 5 :"Jeigu gojus užmuša goju arba žyda jis turi buti baudžiamas, taciau žydas nužudes goju atsakomyben netraukiamas."
> 19.Schulchan Aruch , Choszen Hamiszpat 388 :"leidžiama užmušti atskleidusius žydu keslus visur, netgi leidžiama juos žudyti dar nepriartejus prie tiesos ."
> 20.Schulchan Aruch , Choszen Hamiszpat 388 :"Visu kitu naciju nuosavybe priklauso žydu nacijai, kuri gali naudotis viskuo be jokiu skrupulu."
> 21.Tosefta Aboda ZaraVIII , 5 :"Kaip apibrežti žodi vagyste? Gojui uždrausta vogti, grobti moteris ir vergus pas kita goju arba žyda. Bet žydui goju atžvilgiu, to daryti neuždrausta."
> 22.Seph.Jp., 92 ,1 :"Dievas dave teise žydams valdyti visu naciju krauja ir nuosavybe."
> 23.Schulchan Aruch , Johre Deah , 122 :"Žydui uždrausta gerti vyna iš indo, prie, kurio buvo prisilietes gojus, nes gojaus prisilietimas galejo vyna padaryti nešvariu."
> 24.Nedarim 23 b :"Tas, kuris nori, kad jo pažadai duoti kam nors per metus taptu negaliojanciais, tegul pradžioje metu atsistoja ir taria: "Viskas ka aš pažadu per metus yra anuliuojama. Dabar jo pažadai negaliojantys."