Tema: Re: COMM: zemes sklypas Vilniuje
Autorius: T:\)
Data: 2011-08-25 11:28:45
faktiskai ka tu aprasei galioja ir daugumai privaciu kvartalu ir net daugiabuciu :) Jei ziureti kritiskai ir matyti tik blogumus, jie visur yra, tik veinur daugiau kitur maziau isreiksti ir priklauso nuo zmogaus gebejimo tuos trukumus spresti. 
PVZ.:

"CodeC" <co@co.co> wrote in message news:j34vmj$p22$1@trimpas.omnitel.net...
> nes elektra sodu,
Tas galioja is dalies, daug kur jau pereme lesto, problema sprendiasi. Beto su tokiomis bedomis gali susidurti ir senose gyvenvietes ar naujose, pvz paaiskeja, kad nera galingumo ir pan.

> nes masinos prasilenkia tik tada jei abi per dirvona 
Tas galioja daug kur, net ir miestuose ar naujai suformuotuose sklypuose. Nes sklypai tie patys 6 arai daugumoje. Ka jau kalbeti apie gatves prie daugiabuciu (nors jos ir platesnes bet faktiskai vaziuojama dalis itariu kai kur net siauresne nei soduose).

> nes ziema niekas sodu keliuku nevalo. 
O miestuose, naujuose kvartaluose valo? :))) Mieste oficialiai jau senai sako valome tik ten kur vaziuoja viesas transportas kitur jusu bedos. Ir kaip bebutu keista musu kvartale sniegas budavo nuvalomas ta pacia diena, kai mieste dar pagrinidinese gatvese budavo daugiau sniego. Ir tai paciu susiorganizuota ir paciu daroma bendrai su kaimynais. Ir jau ne pirma ziema. 1 km iki plento iveikiama be problemu. Kvartalas naujas, realiai gyvena maziau nei yra tusciu sklypu/namu. O gal papasakok kiek matei kiemu ziema nuvalytu (o kiek is tu nuvalytu vale namo adminitratorius) :)

>nes didesnei masinai/kranui ir pan. ivaziuot iki sklypo be sansu.
Na soduose kazkaip juk buvo pastatyti ir namukai ir zemiu atsivezta. Kazkaip ivaziavo, ivaziuotu ir dabar.

> nes aplink visi daro ka nori - kanalizokai, statiniai, medziai, krumai, 
O tipo kitur zmones ne tokie patys :) Sklypai daugumoje po 6 arus. Apie daugiabucius ta pati istorija. 

> nes nera interneto normalaus. 
Cia kaip kur ir kaip kam reikia. 

>nes neissikviesi gydytojo i namus
Neissikviesi ir i buta :) Greitoji pagalba atvaziuos visur, jei tik bus kelias. O gydytoja turesi ativezti pats ar tu gyveni bute ar name mieste ar kokiam sode. Ir dar atsilyginiti turesi. 

> konkrecioj toj vietoj amzinas prochadnoj dvor prie upes ir karjeru
Prohadnoj dvor bus visur jei neturi keliu ha zems :)

T:)