Tema: Re: Ruginė duona su duonkepe
Autorius: amenox
Data: 2017-05-25 17:39:26
Tai kad imho tas procesas vadinasi elementarus kepimas. Pečiui tarkim 
malkom, orkaitėj dujom ar elektra, duonkepėj elementarus elektrinis 
kaitinimo elementas aplink kibirą. Spėju jei paimt iš tos bobutės kepimui 
jau paruoštą tešlą ir sukrėst į duonkepę tik kepimui gautus panašiai. Dėl 
temperatūros tik nžn, duonkepėj pastovi kažkokia, pečiui ar orkaitėj galima 
reguliuot. Ar skoniui turi įtakos minkymas rankom o ne mechaniškai nžn, 
įtariu nelabai. Va jei kada netyčia sužinosi tos bobutės receptą informuok, 
pabandysiu namie. Dėl kepalo dydžio tai duonkepėj galima iki max kažkur 1.2 
kg pavaryt, nors tiek niekada nemėginau, bet chebra internetuos sako kad 
gaunas.

"Linas Petkevičius"  wrote in message 
news:og4j54$sho$1@trimpas.omnitel.net...

Abejoju - vien tik kepalo dydis speju itakoja tai, kad kepant vyksta kitokie
procesai.

"amenox"  wrote in message news:og4i7m$rru$1@trimpas.omnitel.net...

Tai o tiki kad tokią (arba labai panašią) galima ir duonkepėj iškept?

"Linas Petkevičius"  parašė naujienų
news:og49fc$lkc$1@trimpas.omnitel.net...