Tai kad imho tas procesas vadinasi elementarus kepimas. Pečiui tarkim malkom, orkaitėj dujom ar elektra, duonkepėj elementarus elektrinis kaitinimo elementas aplink kibirą. Spėju jei paimt iš tos bobutės kepimui jau paruoštą tešlą ir sukrėst į duonkepę tik kepimui gautus panašiai. Dėl temperatūros tik nžn, duonkepėj pastovi kažkokia, pečiui ar orkaitėj galima reguliuot. Ar skoniui turi įtakos minkymas rankom o ne mechaniškai nžn, įtariu nelabai. Va jei kada netyčia sužinosi tos bobutės receptą informuok, pabandysiu namie. Dėl kepalo dydžio tai duonkepėj galima iki max kažkur 1.2 kg pavaryt, nors tiek niekada nemėginau, bet chebra internetuos sako kad gaunas. "Linas Petkevičius" wrote in message news:og4j54$sho$1@trimpas.omnitel.net... Abejoju - vien tik kepalo dydis speju itakoja tai, kad kepant vyksta kitokie procesai. "amenox" wrote in message news:og4i7m$rru$1@trimpas.omnitel.net... Tai o tiki kad tokią (arba labai panašią) galima ir duonkepėj iškept? "Linas Petkevičius" parašė naujienų news:og49fc$lkc$1@trimpas.omnitel.net...