Su raugu jo, čia jau kita istorija, tokiu atveju duonkepė kaip ir nereikalinga. Mano point buvo pabandyt padaryt kuo paprasčiau ir greičiau, dabartinė situacija - sudedi ingredientus, 2 val. ir rezultatas, beje ir labai neblogas skonis. Su natūraliu raugu sudėtingiau viskas, nors reiks kada pabandyt. Paskutinį syk pažaidžiau biški su "ružavais" miltais, nesukrito visai. Šeimai patiko. O šiaip tai durnas ginčas gavos, kaip saka "на вкус и на цвет товарищей нет":) https://1drv.ms/i/s!AuFbL6cUGTelgtl8JuTmSpt9TSGbVw "Lapinas" wrote in message news:og1236$s5e$1@trimpas.omnitel.net... Pradėk nuo šito: http://www.beatosvirtuve.lt/beata/naminis-raugas-ir-ka-reikia-apie-ji-zinoti/ Ten teisingai rašo - patikrinta praktiškai. O kol raugas augs pasiieškok ruginės duonos receptų, jų daug ir jie gana paprasti: realiai ir duonkepės nereikia, užtenka ir orkaitės. Ir nereiks išradinėt dviračio. O jei nori garantuoto rezultato, Malsena (ir ne tik ) pridarius mišinių. Mano pati pradėjo nuo mišinių, tada puolė pieniškus batonus kept, nu ir po to išsigrynino mums, kad skaniausia yra natūralaus raugo ruginė duona. Nu bet tokio gėrio gali ir parduotuvėj nusipirkt ir parduotuvinė tikrai neprastesnė. Jei kas nori Mulineks duonkepės - galiu parduot. "amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message news:og111v$r2n$1@trimpas.omnitel.net... > Na jei tau subj. neįdomus kodėl dalyvauji šioj trydoj? O gal turi receptą > tau patinkančios duonos? Pasidalink tada. > > "Linas Petkevičius" wrote in message > news:og0uhh$ofr$1@trimpas.omnitel.net... > > Skirtumas yra. Tik duonos yra daug rusiu su skirtingais skoniais. Bet > daugumoje jie man nera nei geresni nei blogesni. > > "amenox" wrote in message news:og0ub6$o97$1@trimpas.omnitel.net... > > Nevykęs palyginimas su flomasteriais manau. Tai gal tau nėra skirtumo kaip > maistą pagamint mikrobangėj ir orkaitėj? Tada nenuostabu kad nesusišnekam.