RTFM - skaitykite diskusija iš pradžių. Namuoise kepti - nedvasinga, o vat "Mano prekybcentryje" pirki dvasinga anot prelegento, o dar geriau pirkti pas bobutę kaime keptą ant ajerų malkiniame pečiuje, kur kažkokie tai subtilūs procesai vyksta kepimo metu, visiems netgi tiems kurie tolėliau nuo Europos geografinio centro gyvena. Čia ne mano čia Prelegento mintys ;) On 05/25/2017 02:36 PM, Vytenis P. wrote: >> Nesolidžiai Tamsta Prelegente diskutuojate, kad jau pasirodo nebežinote, >> o tiksliau Jūsų bž - žino (gal paklaustumėte nes atsutmas nėra jau toks >> didelis) >> >> Tai grįžtam prie pradinio klausymo, kuriose šalyse galima rasti skanios >> ir davsingai iškeptos ruginės duonos? >> > > Į klausimą atsakyti nesigaus, kol nepaaiškinsit, kuo "dvasingas" kepimas > skiriasi nuo "nedvasingo". >