Tema: Re: Apie verksnius
Autorius: Ruta
Data: 2009-10-13 17:57:26
:))

Ignas schrieb:
> Turi tokia teise. Veliau, pagal tai, del ko jis skundziasi, ka kaltina ir pan. ir supranti, kretinas zmogus, ar ne. Pradejus lyti, vienas gali skustis, kad nepasieme skecio, kitas - kad nespejo nueit, kur jam reikejo. Trecias gi gali skustis, kad lyja, ketvirtas - kad jam per prievarta niekas neikiso skecio i rankas. Penktas - kad jam dave sketi, bet nepasake, kad jo reikes, tai jis ji ir ismete, tipo nepatogu tampytis. Reiskinys vienas, nuomoniu daug. Ir tas nuomones isgirdus is karto aisku, kuriu protelis dar vaiku darzelio lygio. Tiesa, kvailumas - tikrai ne naujas isradimas. Pasidomekit, senoves kretoj (ar graikijoj, bbz) buvo karalius, kuris, pasak mitu, liepe isplakti jura uz tai, kad audroje paskendo jo laivai. Tarnai ir isplake matyt, valdovo noras tskant. Tik ar tai padejo laivams neskesti ateityje - abejotina. 
> 
> 
> "RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:hb1g2p$268$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei kalbėti iš esmės, kiekvienas žmogus turi teisę būti nepatenkintu ir skųstis. Daug didesnė problema tai, kad yra žmonių, kurie sako, kad tie žmonės gyvena visai neblogai ir neturėtų niekuo skųstis ir nieko kaltinti. Taip jau pas mus buvo, tai - tiesus kelias atgal į totalitarizmą.
>> Aš, pvz, net nežinau apie kokią TV laidą konkrečiai čia kalbama, nes tų laidų nežiūriu. Siūlau ir Jums nežiūrėti jų, ir tada nereiks piktintis ir kaltinti tų, kurie dėl kažko pyksta ir kažkuo kažką kaltina. Tuo pačiu ir sumažinsi pasipiktinimą keliančios laidos reitingą.
>>
>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:hb1egm$vf2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> RaR schrieb:
>>>> Kodėl jis dėl visų jį veikiančių pasaulio bėdų turėtų kaltinti vien save?
>>> Niekas nešneka apie "vien save". Šnekam apie tai, kad dauguma kaltina 
>>> "vien kitus". Ir labai konkrečiai, prisiimtų ilgalaikių finansinių 
>>> įsipareigojimų atveju.