Tema: Re: Apie verksnius
Autorius: Faktas
Data: 2009-10-09 10:05:11
tikrai labai kantrūs, įprato per tiek dešimtmečių būt stumdomi ir už vergus laikomi.

 
"RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:hamn7s$j21$1@trimpas.omnitel.net...
> Nemačiau aš tos laidos, bet tai valdžia viską pridirbo. Jau kai priėmė tą absurdišką įstatymą matėsi, kad bus katastrofa sodrai. Daug įmonių pradėjo įdarbinti nėščias, dažniausiai niekur nedirbusias moteris visokiomis sekretorėmis su nežmonišku atlyginimu, kurį jos dažniausiai grąžindavo direktoriui į rankas. Buvo, aišku, ir tokių, kurios, neblogai uždirbdamos, suplanavo vaiką, nes buvo garantuotos kad pajamos du metus nesumažės ir galės vykdyti savo finansinius įsipareigojimus. Žmonės tiesiog gyvena pagal nustatytas taisyklės. Tai čia iš tų seimūnų reikėtų konfiskuoti turtą ir iki gyvenimo pabaigos neprileisti jų prie valdžios. Tarp kitko, vieni aktyviausių to įstatymo stūmėjų buvo dabar jau taupieji konservatoriai su Kubiliumi priešakyje. Aš manau, kad lietuviai iš tikrųjų labai kantrūs. Pabandytų kas sumažinti algas, pensijas ir socialines išmokas (atgaline data) kokioje nors Prancūzijoje - revoliucija kiltų. 
> 
> "nu blyn" <nu@blyn.lt> wrote in message news:hamjs8$e8c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Siaip tai nenustebchiau kad chia buvo viena is mamu kuriai buvo sukelta alga o lukeschiai pyst ir nepasiteisino.
>> 
>> "nu blyn" <nu@blyn.lt> wrote in message news:hamjm2$dvk$1@trimpas.omnitel.net...
>>> As rutos vietoje buchiau paklauses mamos, "Jei dabar reiketu grysti i savo darbo vieta dabar, kiek gautumete ? Ar jusu darbo vieta aplamai nebutu panaikinta ? Kaip gyventumet jei negautumet pasalpos kuria mazins tik mazu procentu" 
>>> 
>>> "Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:hamje2$dmd$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> +++
>>>> Ypač mama. 
>>>> 
>>>> "nu blyn" <nu@blyn.lt> wrote in message news:hamis2$cue$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Vakar ziurejau tv laida valanda su ruta, ir kazkaip ustrigo kad labiausiai verkia tie kas visai gerai gyvena. Blin mama gaudama 4000 verkia kad neisgyvenu, tevas gaudamas 3500 verkia kad neizgyvena. Sukviechiami tie, kurie gauna algas is valstybinio sektoriaus ir pries telika verkia, kad mano alga mazeja 20%. Kazkaip kai paziuri kaip padare privatus sektoriai kazkaip norisi kazkam duot i snuki.