Tema: Re: Kaip surasti kam priklauso vilkikas ???
Autorius: Ignas
Data: 2010-12-29 02:29:23
sunku ir direktoriams zinok. Reik zmona turet, zmona turi turet noru. Jei zmona neturi noru - negerai. Zmona turi noret brangiu kelioniu, naujo lexuso ir naujo namo (kaip minimum). Taigi reik sukt galva kur vaziuot, koki lexusa imt ir kur ir kaip ta nama statyt.
Direktoriams privalu turet meiluze. Meiluze turi turet noru. Ji turi noret nauju kailiniu, nauju papuosalu ir savaitgalio paryziuj, kurio metu pirks nauju kailiniu ir nauju papuosalu. Ir dar pirks nauju batu ir siaip dizainerisku smutkiu. Visa tai reik padaryt taip, kad zmona nesuzinotu, nes kitaip bus skandalas, vel reikes naujo namo, nauju kelioniu ir naujo lexuso. Dar vieno.
Direktoriams privalu turet brangia masina. Ji turi but atspindinti statusa ir ne tokia pati, kaip kaimyno direktoriaus. Tai tampa ypac didele problema, kai direktorius gyvena tame paciame kvartale su kitais direktoriais. Direktorius turi turet hobi, savaitgaliais uzsiimineti tuo hobiu su draugais, ir kad rasytu zurnalai. Sunku suderinti hobi su savaitgaliu paryziuje, bet padeda nuslepti nuo zmonos meiluze. Tais atvejais, kai zurnalistai nenufotkina direktoriaus, uzsiimancio hobiu su meiluze. 
Direktorius turi dulkinti, niekinti bei isnaudoti savo darbuotojus, taip pat gerti ju krauja. Tai ypac sunku, jei direktorius yra geras zmogus, jautrios sielos, o taip pat - vegetaras. Nors gerti krauja slykstu ne tik vegetarams. Be to, kyla problemu, jei direktorius - ne gejus, o kolektyvas daugumoj vyriskas. Kyla problemu ir gejams direktoriams moteriskuose kolektyvuose. O jei kolektyvas didelis, o direktoriaus silpna sirdis, tai reikia priimti padejeju, kitaip firmai gresia zlugimas. Todel kai kurie rekomenduoja direktoriams meiluze idarbinti savo firmoje, tada pasiekiamas didesnis dulkinimo nasumas. 
Uztat tiek mazai zmoniu ir pasirenka si erskeciuota kelia. 

"esquires" <esquires@idiods.com> wrote in message news:ifcdma$qmd$1@trimpas.omnitel.net...
> nesvaik, visi direktoriai yra durni. lyg ir normalus zmogus buvo, o tik 
> patapo direktoriumi, taip nuo tos minutes ir durnas. bet siaip tai gerai 
> buti direktoriumi, nieko neveiki, uz nieka neatsakai, tik babkes maisais 
> namo nesi ir leidi. vat tik toks klausimas, kodel darbuotojai, matydami 
> akivaizdzius buvimo direktoriais privalumus, neiesko perkvalifikavimo kursu 
> kokiu nors ar nestoja i mokyklas, kuriose direktorius ruosia?
> 
> 
> 
> "rokis" <roks@nba.lt> wrote in message 
> news:ifc97t$k5v$2@trimpas.omnitel.net...
>> Pasikartosiu: nerpiimk nieko asmeniskai, tai apie ka rasiau! Matomai esi 
>> vienas is KELETO darbdaviu lietuvoje, kuris nesi dar 
>> nuzmogejas-isnaudotojas! ;) 
> 
> 
>