Tema: Re: Shaldiklis
Autorius: Terpentinas
Data: 2009-02-17 21:27:21
O tau neatrodo, kad savaitgaliais norisi atitrukti nuo "skystimeliu maisymo" 
?

"Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
news:gneqlh$1pi$1@trimpas.omnitel.net...
> Kalbu apie bizniuka UAB ''Savas Kvapas". Negi nepirktum is manes desros 
> jei as tau irodyciau, kad ji pas mane ekologiskai pagaminta, jei reikia- 
> ekskursija po parodomaja kiaulide suorganizuociau??? Tau gi skystymelius 
> maisyti reikia, abejoju ar turi laiko mesai malti ir i zarnas kimshti...
>
> Jaegermeister
>
>
>
>
>
>
>
> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
> news:gnep29$vbv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nelabai supratau ka parasei.
>>
>> "Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
>> news:gne3ga$c5b$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Bet gi ziauri verslo ideja. Naturali desra, naturalus produktai, geras 
>>> PR'as , Povilionienes baubimas, ipakavimas shiene. Paranoja galingas 
>>> dalykas, manau 1Kg- 200Lt neriba. Px technologija- uz tiek bet kas 
>>> atsipirks :)
>>>
>>>
>>> Jaegermeister
>>>
>>>
>>>
>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>> news:gn96n6$51m$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> As nemaciau kaip jie jas daro, as desras pats darysiu, mesyte pats 
>>>> kepsiu.
>>>>
>>>> "PukiS" <pukis@capri.lt> wrote in message 
>>>> news:gn96aq$4m6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> tu bent mates kaip eiline kaimo seima darineja  kiaule ir desras daro? 
>>>>> as rimtai beje.
>>>>>
>>>>> -- 
>>>>> PukiS
>>>>> +37068224536
>>>>>
>>>>> "siGis" <s@s.s> wrote in message 
>>>>> news:gn967d$4jk$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>>>>> news:gn92lr$21r$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> :)Linksmai tu cia parasei :) O tu bent matei kaip gimsta "rukytos 
>>>>>>> desros" pagal EU standartus, ir ar ragavai namie gamintu, ne pagal 
>>>>>>> EU standartus?
>>>>>>> Yra normaliu ukininku, kurie normaliai seria ir priziuri gyvulius.
>>>>>>
>>>>>> Parodyk man 'Normalaus ukininko sertifikata' arba bent kriterijus 
>>>>>> apibrezk.
>>>>>>
>>>>>> Siaip tai norejau pasakyti kad asmeniskai zinau ne viena pavyzdi kaip 
>>>>>> tai yra daroma ir kas kelia man nemazai abejoniu.
>>>>>>
>>>>>> Na sakykim tos pacios desros ir skilandziai. Visi saukiam apie 
>>>>>> konservantu ir kitokios chemijos naudojima. Tuo tarpu 'pas mociute' i 
>>>>>> sumalta mesa tam kad atrodytu raudonesne ir ilgiau laikytusi dedama 
>>>>>> salietros (amonio). Kitaip sakant nitrato. Gal manai kad ten pasveria 
>>>>>> mesos kieki isskaiciuoja miligramus, turi priemones tiems miligramams 
>>>>>> susverti  ir padare tai be klaidos ideda ne daugiau nei galima. Net 
>>>>>> neabejoju kad beveik visada tai droma is akies. Einam toliau. 
>>>>>> Rukymas. Gal manote kad galima gerai isrukyti neturint reikaiamos 
>>>>>> irangos ir visapusiskai nekontreoliuojant visu proceso parametru. 
>>>>>> Realiai rukymo kokybe kinta kartu su vejo kryptim ir stiprumu :). Dar 
>>>>>> vienas toks nesenas pastebejimas. Sudejus mesa i desras iki joms 
>>>>>> pasiekiant rukykla jas reikai kazkur padeti. Geriausia saltai. Lauke 
>>>>>> gi nepadesi. Sunys sues. Visai logiska mintis palepen. Ar reikia 
>>>>>> pasakoti kas ten per tas diena ar dvi vyksta arba gali ivykti.
>>>>>> ...
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>