Tema: Re: Shaldiklis
Autorius: Terpentinas
Data: 2009-02-15 15:52:39
As nemaciau kaip jie jas daro, as desras pats darysiu, mesyte pats kepsiu.

"PukiS" <pukis@capri.lt> wrote in message 
news:gn96aq$4m6$1@trimpas.omnitel.net...
> tu bent mates kaip eiline kaimo seima darineja  kiaule ir desras daro?  as 
> rimtai beje.
>
> -- 
> PukiS
> +37068224536
>
> "siGis" <s@s.s> wrote in message news:gn967d$4jk$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>> news:gn92lr$21r$1@trimpas.omnitel.net...
>>> :)Linksmai tu cia parasei :) O tu bent matei kaip gimsta "rukytos 
>>> desros" pagal EU standartus, ir ar ragavai namie gamintu, ne pagal EU 
>>> standartus?
>>> Yra normaliu ukininku, kurie normaliai seria ir priziuri gyvulius.
>>
>> Parodyk man 'Normalaus ukininko sertifikata' arba bent kriterijus 
>> apibrezk.
>>
>> Siaip tai norejau pasakyti kad asmeniskai zinau ne viena pavyzdi kaip tai 
>> yra daroma ir kas kelia man nemazai abejoniu.
>>
>> Na sakykim tos pacios desros ir skilandziai. Visi saukiam apie 
>> konservantu ir kitokios chemijos naudojima. Tuo tarpu 'pas mociute' i 
>> sumalta mesa tam kad atrodytu raudonesne ir ilgiau laikytusi dedama 
>> salietros (amonio). Kitaip sakant nitrato. Gal manai kad ten pasveria 
>> mesos kieki isskaiciuoja miligramus, turi priemones tiems miligramams 
>> susverti  ir padare tai be klaidos ideda ne daugiau nei galima. Net 
>> neabejoju kad beveik visada tai droma is akies. Einam toliau. Rukymas. 
>> Gal manote kad galima gerai isrukyti neturint reikaiamos irangos ir 
>> visapusiskai nekontreoliuojant visu proceso parametru. Realiai rukymo 
>> kokybe kinta kartu su vejo kryptim ir stiprumu :). Dar vienas toks 
>> nesenas pastebejimas. Sudejus mesa i desras iki joms pasiekiant rukykla 
>> jas reikai kazkur padeti. Geriausia saltai. Lauke gi nepadesi. Sunys 
>> sues. Visai logiska mintis palepen. Ar reikia pasakoti kas ten per tas 
>> diena ar dvi vyksta arba gali ivykti.
>> ...
>