Tema: Re: Ekonomines krizes priezastys
Autorius: Gintas
Data: 2009-06-25 10:33:16
susimastyt neturetu, nes jis jau pasiskolines, o paciam bankas turetu duot tarsi kito kaimo bobutes sukauptus pinigus (zmogvalandes) Tarp ukininku , tai seniau vadindavosi kredito unijos. Sumeta visi ir naudojasi trumpa kam reikia , bet tik tol , kol yra kasoje. |Bankai teoriskai tarsi gali disponuoti viso pasaulio bobuciu sukauptomis zmogvalandemis :))) 

"Fred" <fred@takas.lt> wrote in message news:h1uacg$eag$1@trimpas.omnitel.net...
>    Sitas imanoma, bet jei as, bobutes anukas, staiga prisimenu tuos bobutes pinigus, tai tas linksmai gyvenantis pamazu jau turetu susimastyt :)
> 
> -- 
> "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:h1u55t$ans$1@trimpas.omnitel.net...
>> na, jeigu tavo bobute sukaupusi milijona, pasideda ji i banka, kodel ar negaleciau ta milijona pasiskolines, linksmai pagyvent? Pasinaudot , taip sakant, tavo bobutes zmogvalandemis, jeigu jinai jomis pasinaudot arba nonori arba negali :))))
>> 
>> "Fred" <fred@takas.lt> wrote in message news:h1u3u9$9gv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>    Nagi, protingieji kurmiai, pasakykite, as dabartines pasaulines ekonomines krizes pagrindine priezastimi nebuvo besaikis daugelio gyventoju noras gyventi i skola? Jei per savo, tarkime, 10 metu, uzdirbai ketvirti milijono, o paskolu turi prisiemes likusiam gyvenimui milijonui, ir taip daro daznas zmogus, tai kaip neatsitikti krizei, kai nera pasaulio mastu atlikta tiek realaus darbo (realiu pinigu)..? Popieriukus skolinti tai galima iki begalybes, bet kad popieriukai nera padengti zmogvalandem ...
>>>    Pamastom?
>>> 
>>> -- 
>>> Renaldas Kanarskas, DMD
>>> General Dentist, 
>>> Vilnius, Lithuania.
>>> http://odontologija.com/wiki
>>> http://www.dental-revue.ru/wiki