Tema: Re: 1.Butas, DNSB. 2.Ezeru pakrantes
Autorius: T:\)
Data: 2012-08-01 09:39:54
jei jau nukrypstam nuo lieptu ir ezero pakranciu i stumbro skulpturas - tai kaip Kedas minejo yra daug neapibreztumu. Gali buti ir taip, kad as pastatau skuptura, o jau miestas rupinasi tolimesne jos prieziura. Gali buti, kad niekas nesirupina.

T:)

"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:jv8v9l$6rr$1@trimpas.omnitel.net...
> Dristu priminti, kad SB teritorijoje esantis keliukas priklauso SB. Jo remontas ir prieziura sprendziamas SB nariu balsavimu. Ta prasme-nusprendzia dauguma. Durna ta dauguma ar ne-pasaulyje nieko geriau dar neisrasta visuomenes demokratijai itvirtinti uz balsavima. So.....Reikia atskirti vieno, atskiro individo  nora pasistatyt kazka ir reikalaut  bendruomene prie to prisimesti,  nuo daugumos nariu noro priziuret bendra nuosavybe ir reikalaut viena atskaluna irgi inesti i tai savo indeli. 
> 
> Sutinki-yra skirtumas? Kur bendrai visiems priklausanti kelia priziuret susimetus, o kur visiems prisimesti prie tavo(!)  noru pastatyto stumbro skulpturos prieziuros, nors pastaraja ir paglosto visi uz kiausiu laimei, eidami pro sali.
> 
> Jei skirtumo nera-taip ir sakyk.
> 
> 
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:jv6644$1iq$1@trimpas.omnitel.net...
>> Beje siek tiek nukrypstant nuo temos ir prisimenant judvieju su Gintu diskusija apie sodo bendrija ir pinigu susimetima ant sodo keliuko, gal galiu pasiulyti nauja ginco objekta? Pvz. ar tik nereiktu susimesti pinigeliu ant liepto prieziuros/remonto jei juo naudojiesi? Ar tik Linai, nebusite pasikarsciave sakydami, kad pinigu pirmininkui nemokesite ir isviso be s-f nezingsnio? :)))
>> 
>> T:)
>>>