Tema: Re: Biblija Vaikams - Vilniuje
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-08-23 11:02:54
na, mano supratimu tokie veiksmai turetu but vertinami vaiko teisiu apsaugos specialistu... Juk jei aukletum vaika, kad nekest kazhko, kad reikia smurtaut pries kitaip manancius, vaiko teises isikishtu, ar kad nekest pvz zhydu ir homoseksualiu zhmoniu yra negerai, nes taip kazhkam pasake kalbantis krumas... oh wait..

Beja, ash tikiuosi kaip geras krikshchionis tu vaikui perteiksi visa biblija, pvz Leviticus 15:19-30 budamas ten pat, kur jo motina menesiniu metu jis tampa purvinas ir butinai reikia prastis, o tos vietos kur sedejo jo mama irgi tampa neshvarios ir jis ten negali sedet, net palietus daiktus, kuriuos liete mama jis taps purvinu.. o ir kad homoseksualus reikia zhudyt (romieciaims 1:31/32)..
Be abejo, jei tu visgi ji krikshtysi, vien todel, kad nuplaut nuodeme, kuria padare ishgalvoti personazhai, tadu be abejo tai teisingas zhingsnis, tik ash tikiuosi, tu kaip tikras krikshchionis zhinai, kad dievulis be kruvinos aukos taves neishgirs (laiskas hebrajams 9:22 - be kraujo praliejimo, nera atleidimo) - taigi, galiu paskolint rimi peili, juk tu nori, kad zhiauriu ir tamsiu zhmoniu sukurti mitologiniai personazhai atleistu tavo vaikui ishsigalvotas nuodemes, kurios skirtos jaustis visada pazhemintam ir niekingam sutverimui?



"bedarbis_gagarinas" <neturiu@mailo.com> wrote in message news:i4larv$jjf$1@trimpas.omnitel.net...
> ieskau krikstynoms "Biblija vaikams" Vilniuje, iki sestadienio 9.00
> 
>