Tema: Re: kuro kiekio bake matavimas
Autorius: Gintas
Data: 2009-08-25 15:40:27
kad sunkiai daeina-suprantama, tik va kuriam? pazistu savininka, kuris duoda tos saliarkos, pagal paskaicuotas normas ir nesuka galvos-nusipyle ar nenusipyle.Pelnas tenkina, vairuotojai patenkinti, masinas naudoja taupiai-nes ka sutaupys-ta nusipils? Ir algas skaiciuodami-ivertina, kad dar ir saliarkos tarsi gauna. Juk, sutik, gali susitaikyt su mazesne alga, jeigu gauni mobilaus saskaita, degalu i savo masiniuka, ziu  dar kokiu VMI neuzfiksuojamu lengvatu. Firmai gerai, vairuotojui gerai.  KAM SLIEKU DAR IESKOT? Vienose firmose visi sekami, ale vistek kazkas kazkur apgavo, o kitose-chebra ir su prisiutomis galvomis puikiai tvarkosi, neinvestuodami i sekima :))))))))) 

"Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:h707ff$58b$1@trimpas.omnitel.net...
> "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:h7069c$3ic$1@trimpas.omnitel.net...
>> Itrauk i sanaudas ir vsio. KUR TAS SMELIS IR KUR TA GALVA?
> 
> Galva kaip suprantu prisiūta, arba smėlis joje, nes sunkiai daeina.
> "Sekimo sistemos" šiuo metu yra būtinos perauklėti tuos kuriems per kelias kartas jau į kraują įaugę "pasiimti". Matyt kelios kartos turės pasikeisti, kol nebereikės sekimo sistemų.
> Bet kokie išvedžiojimai "nesukti galvos dėl 30 litrų" - kliedesiai, vien todėl, kad tai amoralu, o antra - tai leidus vistiek tektų kontroliuoti ar nusipila 30 litrų ar 300 litrų.