Tema: Re: Gal kam ST60 reikia?
Autorius: Caponi
Data: 2016-11-18 18:26:05
Vai vai vai, dar vienas su atmazais. Prieš kelis metus šyrpotriebas skaitėsi ~40", dabar jau tokį statusą įgaudinėja 50-55", o čia blyn high endas ir per didelis (~90x150cm)? Kiba parašoj gyveni? Nevykęs "pasiteisinimas"...


-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/





"Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message news:o0n7v0$9hj$1@trimpas.omnitel.net...
> nes 65 teliką tai reikia turėt kur padėt
> 
> 11/18/2016 5:30 PM, Caponi rašė:
>> Kas link automobilio, tai su sąlyga, kad stebuklų nebūna ir technika vystosi progreso kryptimi, neskaitant trumpalaikių "susvyravimų", tai tiesiog iš principo praėjusio tūkstantmečio automobilis negali būt ir greitesnis, ir saugesnis, ir patogesnis, t.y. visapusiškai geresnis už atitinkamos klasės naują šiuolaikinį. Todėl senos mašinos, kaip ir absoliučiai visa technika, su amžiumi tik pinga, neskaitant antikvariato, bet ten jau kiti dėsniai galioja ir tie automobiliai paprastai perkami ne kasdieniniam naudojimui.
>>
>>
>> O vat dėl plazmų, tai gausiose jau šio tūkstantmečio diskusijose mes išsiaiškinom, kad plazma buvo iš esmės vienintelė žmonijos sukurta technologija imant bendrai visą techniką, kuri buvo be trūkumų, ale kaip anot  legendų žmogai dievą prie pliuso prisabačino, tai taip ir plazmų niekas nenorėjo ir jos mirė (ar net galima pasakyt, kad buvo nužudytos žmonių durnumo, gamintojų godumo ir pardavėjų sąmokslo dėka).
>>
>> Vat aš tik niekaip nesuprantu, kodėl to technikos stebuklo, dėl katro čia garsiais pareiškimais apie totalų ekskliuzyvą ir grasinimais mainyt net į 2 naujus LCD taškėsi Dainiushas, Saulius ir Budulis dar nenukirto nei vienas... :-)
>>
>>
>