Tema: Re: Rekvizitai zvejybos leidimo isigijimui
Autorius: Dar321
Data: 2011-03-01 22:36:08
Nenuvažiuokit į pievas.

Žūklės prekių pardavyklos mėgėjiškų leidimų išdavimų registracijos žurnaluose neturi teisės rašyti asmens kodo, nes to nereikalauja įstatymas (18 punktas), tačiau į VMI sąskaitą guzikėlius už leidimą kožnas pervedant privalo nurodyt asmens kodą.
http://tar.tic.lt/Default.aspx?id=2&item=results&aktoid=EF01A12A-9522-4287-BEE8-3C05D481E3CA
Teoriškai, žūklės pr. pardavyklos, kartu su ataskaitom privalėtų priduoti ir surinktas mokėjimo kvitų kopijas (23 punktas), o-bet-tačiau, departamentai jų neturi kur dėt ir nepriima...

--------------------------------
Pagarbiai,
Darius



"Arvis" <rarvis@takas.lt> wrote in message news:ikjg8m$81f$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> "Casper" <kasparasvo_istrinti_@gmail.com> parašė naujienų pranešime:ikiem7$iv5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Butent, leidimai yra isduodami tam tikram asmeniui (sumokejusiam rinkliava), 
>> del to leidimas yra vardinis ir jame reikia nurodyti ak.
>> Cia taip pat kaip ir su invalidais ir ju auto parkavimu tam tikrose 
>> vietose - stoveti tam tikrose vietose suteikiama teise yra transporto 
>> priemonei pazymetai lipduku, o ne asmeniui vadeliojanciam ta tr. priemone.
> 
> O tai ant transporto priemonės lipduko a/k irgi reikėtų. O tai atvažiuos su ta mašinike koks sveikuolis/ambalas, invalido giminietis ar bičiulis, pastatys prie ženklo - netvarka gaunasi mūsų tvarkingoje ir teisingoje Tėvynėje.
> Tiesa, o jei vadelioja invalidas, tai gal ir jam galima būt lipduką užsilipininti? Nes iš vežimo dar sunkiau, negu iš mašinikės, objektan nusigauti.
> Šiaip tai tie asmens kodai yra iki absurdo nuvalkioti. Pvz.: nuo 2010.10.01.  įsigaliojusiuose STR dėl statybos užbaigimo, aktuose būtina nurodyti statytojo atstovo, techninio prižiūrėtojo, projekto vadovo, statinį priimančios organizacijos atstovo a/k. Kam tas reikalinga, jeigu tuose pačiuose aktuose nurodomi tų specialistų atestatų numeriai? Manau, viskas yr paprastai: tuos norminius aktus ruošė arba studentai, arba debilai, besivadovaujantys principu "kaby čėvo nė vyšlo". Gal taip ir kitose srityse vyksta - dėl viso pikto...
> 
> 
>