Tema: Re: TA reikalingas marazmas
Autorius: GD
Data: 2021-01-24 19:57:25
Jei per kelis kartus varinėt, nalabai belieka logikos ieškot pažistamų. Beveik visi tikrinami dalykai yra ne kosmosas pataisyt, tiek darbo, tiek lėšų prasme. Ypač jei pats sugebi.
Pakartotinei pas tą patį kontrolierių nepapulsi, kiek pasakojo, tai draudžiama. Kelis metus iš eilės pas tą patį kontrolierių mašinai irgi negalima - mato, kas tikrino prieš 2 metus ir t.t..

Su stabdžiais, dūmais - dažniausiai įmanoma pritempt rezultatą iki leistino, žinoma turint motyvaciją :) Padaryt neigiamą rezultatą - irgi. Aišku, jei su idealia būkle atvarysi, nieko niekas tau neprigaidins į kompą, nėra kaip, bet tokių tik dalis atvažiuoja.

Dirba gauna algą ir patenkintas - ok. Bet kartais žmonės labiau pasitenkina kai prie to dar ir namus statosi, perka naujas mašinas ir kitus rakandus... Buvo tokių atvejų, vietelė vis gi potencialo turi pajamų pasididinimui :) O nelaimingas geranoriškumo istorijas ten visi žino, šiaip jos būna ne su žibintais susiję.

"juke" <asfsddfadasgsf@sadasdas.lt> wrote in message news:ruk8qn$gup$1@news.omnitel.net...
> Tokiu atveju kodel kontrolierius negaletu "pazistamos" masinos pirma 
> karta nepraleisti su trukumais, o einant pakartotine apziura tu trukumu 
> "nepastebeti"? Abejociau ar sitoks kontroles budas ka nors lemtingai 
> itakoja.
> 
> Is kitos puses pagalvok pats, jei stabdziai blogai stabdo, stendas rodo 
> skaicius ir jis filmuojamas, kaip visa tai "praleisti" net ir 
> pazistamam? Tas pats ir su apsvietimu.
> 
> Negaliu nieko sakyti, bet gal kontrolierius jau zino apie atvejus kai 
> tarsi norisi gero, o po to galimai galima ir nukenteti. Ir tiesiog 
> nusprendzia niekur ranku nekisti, atidziai ir priekabiai dirbti, nes 
> viskas filmuojama, o panasus darbai tiesiog nesimeto?
> 
> Ta prasme jis dirba, gauna alga ir tuo patenkintas, kam jam dar su tom 
> lempom knistis?
> 
> 
> 
> 
> 2021-01-24 11:02, GD rašė:
>> p.s. Kodėl jis taip daro - tiksliai nežinau. Spėju, kad bendroj patikrų praktikoj yra susiformavęs kažkoks procentas netvarkingų mašinų, ir jei praleidi per daug kibirų nesuradęs trūkumų - jau įtartina, yra gi pas juos ten kažkokia vidaus kontrolė. Duomenys apie kiekvieno kontrolieriaus tikrintas mašinas eina į DB, yra kažkokia statistika, ir jei kontrolierius kažkiek srauto praleidinėja už kyšius, jam būtina praspirt nesusigaudančius botanikus, kad pagerint savo statistiką. O pyderas matomai turi gerą abarotą lievako ir stengiasi išnaudot kiekvieną progą.
>> 
>