Tema: Re: ar mokesciai yra privalomi?
Autorius: Johnas
Data: 2009-03-12 10:27:17
DOC, kad netyčia nepamirščiau, grąžinu šitą diskusijos gabaliuką. Būk malonus, nepamiršk (žr. žemiau, žemiau)! Nes priešingu atveju aš į tavo 10 kitų klausimų atsakysiu "Kodėl tik penktadieniais? Nesuprantu, ką čia pasakei".

Johnas.


> Grąžink visą mano klausimyną. Aš nenoriu nieko įrodyti. Atsakyk į kitus klausimus. :)

"Doc" <giedriusc_aciunereikia_@gmail.com> wrote in message news:gp5h6c$25f$1@trimpas.omnitel.net...
Tai kas, kad nušaus? Nesuprantu ką tu tuo nori įrodyti.


"Johnas" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:gp5c3g$oh0$1@trimpas.omnitel.net...
> AAAAHAHAHAHAHA :D:D:D:D
> 
> 1. Kas čia per susitarimai su dauguma? O jei mažuma ateis, ir nušaus? Tu gi neigi bet kokius visuotinius susitarimus, kaip čia taip persimetei į kitą pusę???
> 
> 
> "Doc" <giedriusc_aciunereikia_@gmail.com> wrote in message news:gp3car$h0f$1@trimpas.omnitel.net...
> "Johnas" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:gp3arp$eh2$1@trimpas.omnitel.net...
> > 
> > Aš manau, kad norint turėti teisę į savo nuosavybę, VISŲ PIRMA reikia užsitikrinti absoliučiai visų kitų žmonių tos tavo teisės pripažinimą. (t.y., primesti visiems kitiems PAREIGĄ)
> 
> Susitarti su visais nereikia, užtenka susitarti su dauguma.
>  
> > Trumpiau: ne TU turi elgtis gerai, tikėdamasis, kad ir kiti tuo atveju elgsis gerai su tavimi. O visų pirma KITI privalo elgtis gerai su tavimi, ir tik tada tu galėsi leisti sau turėti kažkokias privilegijas. Sutinki? 
> 
> Neturi elgtis nei gerai nei blogai. Jei nori turėti kažkokią teisę, turi nepažeidinėti kitų žmonių analogiškos teisės. Aišku gali laisvai turėti teisės objektą neturėdamas teisės, jei (kol) tik sugebėsi jį apginti.
> 
> 
> Johnas> 
> 2. Kaip taip paprastai? Aš noriu turėti teisę į 5000 ha sklypą, ir nepažeidinėju kitų tokios pat teisės. Ar tai reiškia, kad jau galiu? Ir pirkti nereikia?
> 3. Ooo, įdomu, papasakok apie teisės objektą. Knygučių nuorodų prašome man nedalinti, jei pats skaitei - tai perteik SAVO mintis ir suvokimą.
> 
> 
>  
> > JEI TU NIEKO NENUŠAUSI, TAI NEREIKŠ, KAD TU LIKSI GYVAS. 
> > Tai tik reikš, nei daugiau nei mažiau, kad tu nieko nenušausi.
> > 
> > Papasakok, kuo grindi savo įsitikinimą, kad kiti privalo būtinai pritarti tau? Kodėl pagal savo paties modelį nori tikėtis iš kitų tokio paties elgesio? Tu nori kažkokios nuosavybės. O aš noriu teisės medžioti būrus. Tai ką, pagal tave, man šį savo norą įgyvendinti grindžiant tik tuo, kad aš gerbsiu kitų norą medžioti būrus?????? Afiget :))) Arba aš užsimanau prievartauti visas iš eilės nekaltas mergiotes. Kaip man įgyvendinti tą savo norą? Pripažinti, kad kiti irgi gali prievartauti mergiotes???? 
> > 
> > Juk tu sakai: "Reikia vykdyti pareigą nepažeidinėti kitų žmonių analogiškos teisės". Tai vat. Aš vienas sau nusprendžiu, kad visi kiti pasaulio vyrai IR moterys turi teisę prievartauti bet kurią moterį. Aš pripažįstu tokią savo paties sugalvotą teisę kitiems, ir tokiu atveju automatiškai galiu reikalauti, kad ir kiti pripažintų tokią SUSIGALVOTĄ teisę man???????
> 
> Neįmanoma visiems žmonėms vienu metu turėti teisę prievartauti vienas kitą, nes to neįmanoma realizuoti. Bet kuriuo laiko momentu bus bent pusė žmonių, kurie šios teisės neturės. Nepaisant to, reikalauti to aišku gali. ;)
>  
> 4. Nifiga! Vien todėl, kad neįmanoma realizuoti, tu sakai, kad negalima turėti teisės??? Tai vat, tau kontr atsakymas - atiduoti žemės į tavo amžiną asmeninę nuosavybę yra neįmanoma. Reiškia, tu negali turėti tos teisės.
> 
> 5. Kodėl tu toks SEKSISTAS? O jeigu 6 milijardai vienu metu realizuos savo teisę išprievartauti tave vieną, tai reikš, kad 99.999% Žemės gyventojų visgi gali realizuoti tą savo sugalvotą teisę. Tai reiškia, kad gali turėti teisę. Teisingai?
> 
> 6. Ką reiškia "tu negali turėti tos teisės"? Ar tai reiškia, kad tik AŠ negaliu, o kiti - gali? Ar tai reiškia, kad NIEKAS, absoliučiai niekas negali?
> 
> 7. Išvardink, ką gali 6 milijardai žmonių realizuoti vienu metu. Gyventi? ir todėl tai tampa TEISE? Ir kodėl tu staiga šneki apie visus žmones, jei ką tik šiame pačiame laiške tu parašei, kad užtenka susitarti su dauguma. Apibrėžk, kokiu mastu tą daugumą tu įsivaizduoji. Ar reikia tik Lietuvos gventojų daugumos, ar tavo miesto daugumos, ar reikia Zimbabvės gyventojų pritarimo, Ar Zimbabvės, kaip vienos iš 200 šalių pritarimas pakankamas, jei jos viduje referendumo metu 55% gyventojų pripažins tavo teisę į sklypą Lietuvoje?
> 
> 
> > Afiget :)))
> > 
> > Nėra, pupuliuk, NĖRA jokios tavo mistinės prigimtinės "nuosavybės" teisės. Nėra jokio privataus daikto. Tik kakaliukas žarnyne priklauso tau, tam tikram laikui.
> 
> Kieno kompu tu šitas nesąmones rašai, jei nuosavybės ir privačių daiktų nėra?
> 
> 8. Aš nerašau nesąmonių, o tu rodai savo jausmus už tai, kad į tave kreipiausi "pupuliuk". Paneik. :)
> 
> 9. Aš neneigiu visuotinio susitarimo teorijos, o tai reiškia, kad aš priimu sukurtus įstatymus, ir pagal tuos įstatymus aš leidžiu sau turėti kažkokias tai nuosavybės teises kitų (kurie irgi gerbia mano pažiūras) atžvilgiu. Supranti, tau šis ginčas bus labai sunkus vien dėl to, kad tu nenuoseklus ir pernelyg stipriai prieštarauji pats sau. Tu nori persikų, tačiau tvirtini, kad persikai auga stiklainiuose Maximoje. Ir tuo remdamasis, tu man bandai įrodyti, kad fermeriai yra nereikalingi, kad tu turėtum persikų, (nes juk jie atsiranda Maximoje, o ne soduose-fermose). 
> 
> Johnas
> 
> --
> Doc