Tema: Re: O tai kuo uzsiima bankas?
Autorius: Azalijaus tėvas
Data: 2011-08-11 09:11:50
prašau prisiminkite pagrindiniu demokratijos principus. susirinks piliečiai ir dauguma nuspręs, kad juos reikia saugoti nuo pinigų, nes jie neturi įgudžių. viskas. "Idiokratija" irgi turi teisę egzistuoti.

On Wed, 10 Aug 2011 23:33:15 +0300, Vasaris <none@none.none> wrote:

> "tas kuris virshija" <nesakysiu@ne.ne> wrote in message news:j1un3t$ob2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu tai jo, o tie asmenys po to ta alu isgeria ir isvemia kur uz kampo
>> nepraejus ne 10 min. Ir apie bankus irgi niekas nesako nieko, kai jie
>> finansuoja kokio akropolio statyba arba tiesiog tarpininkauja apie
>> finansus daugiau nei vidutiniskai ismananciam zmogui investuojant savo
>> pinigus.
>
>
> Pinigai - narkotikas - su kuriuo ne kiekvienas pilietis turi įgūdžius elgtis. Ar tavo pradinukams taip pat dėsto pamokėles "kaip neperdozuoti", a?
>
> Čia kažkokia lunatikų gauja, įtikėjusi ir apologetuojanti, kad valstybė su savo įstatymų rinkiniu esą turi pasirūpinti kiekvienu idiotu, kuriam evoliucija pagailėjo suvokimo genų, bet nė velnio nededanti pastangų, kad tas įstatymų rinkinys FAKTIŠKAI GALIOTŲ. Okulistai ir apšvietimo technika staiga tapo nepopuliarūs? Tamsieji amžiai ateina tada, kada UŽMIRŠTAMA, kad turimas GEBĖJIMAS ir sistemingai atsisakoma juo naudostis. Teisė - gyvas reiškinys. Jei nėra jos praktikuojančių piliečių, nėra ir teisės, teisinės sistemos, valstybės. Manot kitaip - surašykit savo "išmintį" ant molinių šumerų lentelių ir palaidokit su savim ateities archeologams.