Tema: Re: mokslas
Autorius: Dex
Data: 2009-04-23 12:55:34
> Na, chia mane turetu pataisyt fizikai, nes galiu klyst, bet aerodinaminiai desniai negali but zhinomi ar nezhinomi:) Jo skrydi itakot turi butent sparnu veikimo principai. Tas pats kolibris buvo visiems paslaptis, kaip jis gali skrist ir maitintis, ir tik "high-speed" kameros sukergtos su rentgeno apratais sugebejo parodyt kad jie turi kazhka panashaus i musu vestibiuliarini aparata, tik ji sudaro tas pats nektaras kuri jie geria:) Ar papraschiausios vaisines museles sugebijimas akimirksniu keisti skrydzhio trajektorija - tobulejant instrumentams tobuleja ir paaishkinimai. 

Klysti. Desniai (zmogaus sugalvotas terminas) egzistuoja tik tiek, kiek 
jie yra zinomi. O nepriklausomai nuo zinojimo veikia gamtos jegos.

Kas ten skraide su skeciu multikuose? Sapokliaka ar pepe ar kazkoks 
biesas, neatsimenu... Vien zo, mokslininkai jau apskaiciavo, kad 
pakankamai greitai vibruojant  skeciu, su salyga, kad jis pakankamai 
tvirtas, galima pakilti i ora ir skristi.

> 
> Manes vakar zhmona klause, nafyk tu vel lendi i diskusijas, juk zhinai, kad yra zhmoniu, kurie turi savo vienintele ir neklystanchia nuomone ir ju paveikt negi jokie, net protingiausi argumentai (kaip sakydavo mano senelis - kuprota tik grabas ishtiesins:). Ash atsakiau, kad dazhniausiai ash net nesitikiu, kad jie pakeis savo nuomone (na, jei ish tikro, tai tikiuosi, jog jie, kad ir nepripazhins, bet kazhkada tyliai apmastys tai), ash dalyvauju tokiose dazhnai bergzhdzhiose diskusijose vien todel, kad internete egzistuoja ne tik diskutuojanchios puses, o ir beskaitanchios. Taigi ash labai tikiuosi, kad ish skaitanchiuju atsiras bent keli zhmones, kurie sugebes perimt kritishka mastyma. Del ko ash vis, dazhnai bergzhdzhiai, prasau oponentu shaltiniu patvirtinanchiu ju isitikinimus - vien todel, kad zhmones yprastu nepasitiket viskuo ka ishgirsta ir perskaito internete (ir ne tik), kad tas zhinias stengtusi tikrintis. Gal tada sumazhes lengvatikiu ir yvairaus plauko apgavika
ms (kas tai bebutu, ar telefonu pasakojantys apie sunu padariusi avarija, ar pardavinejanti stebuklingus tunguskos meteorito miltelius) bus zhymiai, zhymiai sunkiau gyvent=)
> 

Labai idomiai parasei. Mano tikslas yra visiskai priesingas nei tamstos. 
Dziausiuosi, jei nors keli zmones, kurie skaito, vietoj to, kad aklai 
tiketu mokslu, ir neigtu viska, kas nera mokslo irodyta, nors trumpam 
susimastytu, kad gali buti kitaip, ir kad yra kitaip. Ir savo asmeniniu 
pastebejimu ar ideju nenurasytu ant "gliucinanciu" smegenu, o pavystytu 
ir parutuliotu siek tiek giliau.

Nepaisant to, nepalaikau aferistu ir sarlatanu.