Tema: Re: Gero samagono kainos
Autorius: DK
Data: 2017-12-14 17:27:54
Buvau tą bakelį net iš po baro išsitraukęs jau. Kaip suprantu galiu kišt 
atgal dar 30 metų brandint?

On 2017.12.13 11:08, DK wrote:
> Vilnius, Kaunas.
> 
> 
> 
> On 2017.12.12 09:29, Vytook's wrote:
>> Kox rajonas?
>>
>> 2017-12-08 13:36, DK rašė:
>>> Turiu namie 5 ltr. bakelį. Prieš kokius 6 metus matavau stiprumą - 
>>> tai buvo 72 laipsniai. Produktas iš žemaitijos.
>>> Galiu perleist. Prieš perleidžiant galiu duot paragaut.
>>> Kadangi čia kaip suprantu raritetinis deficitas, o bakelį gavau kaip 
>>> didelę pakišą - tai kainos neįsivaizduoju, bet galim sukeist ant 
>>> kokio JW Blue Label arba šiaip kurio "single malt" (mano nuožiura) 
>>> atitinkamo kiekio.
>