Tema: Re: Gero samagono kainos
Autorius: Sail
Data: 2017-12-13 14:29:47
As tiesiog zinau distiliacijos procesa, ir zinau kas yra alambikas. Varinis.

Ir kuo distiliatas skiriasi nuo rektifikato, tiek gaminant tiek geriant. 
(Ukiskai - konjakas/viskis vs degtine).

Dar labai svarbu zaliava ir mieles. Va su mielem blogiau - cia deja 
neypatingai turim is ko rinktis.

Bet is normaliu vynuogiu as galeciau pagaminti puiku gerima. Neziurnt visu 
tu faktoriu kur paminejai.
Realiai viskas paprasciau nei visi isivaizuoduoja.

Kazkodel visi galvoja, kad savo gamybos gerimas tai butinai turi buti is 
zaliavos vanduo + cukrus + mieles.





"fenix@h" <kazkoks@kazkaip.com> wrote in message 
news:p0qvrj$mte$1@trimpas.omnitel.net...
>> Visi viskiai, konjakai - irgi samagonas. Tik pravarytas kelis kartus ir
>> islaikytas. Islaikymas - esminis momentas, ne veltui islaikyti
>> distiliatai brangiai parduodami. Tuo tarpu trejos devynerios ir pan tai
>> viso labo rektifikato skiedalas su zolelemis.
>
> kokybes kontrole nera technologija - tai
> poziuris+technologija+proceduros+atsakingi darbotojai+zinios+draudimas.
> niekaip neitikinsi, kad kazkoks brudas is misko turi kazkoki is situ
> faktoriu