On 2017-12-12 16:59, fenix@h wrote: > nu tai susirask 3-5 ukininkus/tiekejus ir kalbek su jais. > tiekejas-klientas santykiai. Tai čia tavo "adekvatus sprendimas"? :) Man tai tik į "patarimą" panašu :) p.s. aš esu pakankamai racionaliai mąstantis žmogus, bent jau tikiuosi, jog taip yra, todėl suprantu, jog joks ūkininkas man tinkama kaina po du 300 gr. gabaliukus jautienos steikui nevežios. Todėl pakentėsiu, gal kada nors kas nors sugalvos netoliese bent 5 km spinduliu mėsinę padorią atidaryti. Nejau, Vilniuje nėra vietos bent po vienai gerai mėsinei kiekviename Vilniaus rajone? Abejočiau. Nes dabar kai pradedi kalbėti su žmonėmis, vis atrandi kas kažkur kažkaip per kažkokius pažįstamus, ūkininkus ir pan. mėsas sau perka. Tai nelabai aišku, kam tiek ūkininkams, tiek pirkėjams reikalinga tokia sudėtinga tiekimo schema. Ko, gero, niekam nereikalinga, bet visi ūkininkai yra įsitikinę, jog gerai mėsai rinkos nėra ir čia tik iš manęs taip gerai perka, nes tik aš gerą mėsą tiekiu :)