Tema: Re: 40..42" TV
Autorius: Kesha
Data: 2017-12-12 16:26:12
fenix@h explained :
>> nes, jei mėsa kelių dienų šviežumo, tai ji visiškai kitokio skonio,
>> tikrasis skonis pradeda panašėti kažkur kaip min nuo 5 dienos.
>> Kaip pvz. iš asmeninės patirties, pernai vasarą nusipirkau ketvirtadienį
>> iš ūkininko gražios nugarinės šmotą (pjauna jis trečiadienį), tai
>> penktadinį keptas steikas buvo toks kaip ir nieko, bet ne toks, o va
>> ištraukus iš šaldytuvo antradienį, tai jau buvo grynai diena naktis
>> skonio požiūriu.
>> Šiaip reiktų kažkur kaip min 30-40 dienų brandint, bet čia paprastas
>> būdas sumesti į šaldytuvą netinka :(
>
> aaa, matai, as esu salininkas didziausio imanomo sviezumo - zalias
> steikas man taip pat LABAI skanu. man brandinimas tai kazkas panasaus i
> konservavima.

nu nieko, išmokinsim ir tave teisingus steikus ėsti :D