Tema: Re: 40..42" TV
Autorius: Kesha
Data: 2017-12-12 16:15:30
fenix@h formulated on antradienis :
>> Tai kad jautienos steiko atveju šviežia mėsa visiškai netinkama, būtent
>> reikia "pastovėjusios" :)
>
> nes?

nes, jei mėsa kelių dienų šviežumo, tai ji visiškai kitokio skonio, 
tikrasis skonis pradeda panašėti kažkur kaip min nuo 5 dienos.
Kaip pvz. iš asmeninės patirties, pernai vasarą nusipirkau 
ketvirtadienį iš ūkininko gražios nugarinės šmotą (pjauna jis 
trečiadienį), tai penktadinį keptas steikas buvo toks kaip ir nieko, 
bet ne toks, o va ištraukus iš šaldytuvo antradienį, tai jau buvo 
grynai diena naktis skonio požiūriu.
Šiaip reiktų kažkur kaip min 30-40 dienų brandint, bet čia paprastas 
būdas sumesti į šaldytuvą netinka :(