Tema: Re: mokslas
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-04-23 10:55:02
dex - jei esi isitikines kad turi tokia galia, kas gali but geriau uzh ne tik jos viesha irodyma, bet ir pasipelnima ish to (visiems skeptikams per nosi ble!)
I randi turbut nesikreipsi, per toli, gali bandyt kreiptis chia
jau beveik 5 metai, kaip skeptiku forumas rengia akcija ir isteiges priza - moki burtu- gauni babkiu
http://skeptikas.org/forum/viewtopic.php?f=16&t=43 kad suteikt tau dar disesnes pasipirties, galiu pasakyt, kad ash irgi skyres savu pinigu tam - taigi ne tik irodysi savo tiesa, bet ir nuskalbsi mane! kas gali but dzhiugiau.

Kaip _galetu_ vykt experimentas?
Priklauso nuo tavo "galios" ar tu "jauti" zhvilgsni. Ar tu gali "siust" jauchiama zhvilgsni.

Nezhinau ka pasiulytu skeptiku formuas, ash mastau kazhka tokio - jei jauti. 
Tu sedi nusisukes nugara i neshalishkus experimento dalyvius, kurie atitinkamu metu gali i tave zhiuret arba nezhiuret (visas experimentas filmuojamas). Sakykim mes turim 10 "faziu". paskelbiama pirma faze, experimento dalyvis pats pasirenka, ar i tave zhiures ar ne - tu turi pasakyt ar jis shioje fazeje zhiuri ar ne. Antra faze - vel tas pats. Jei "atspeji" 9 ish 10 faziu - babkes tavo. 

Jei tu gali "siust" bangas. Tas pats, tik experimento moderatoriai parodo kurioj fazej tau i ji zhiuret, kurioj ne, deja "nuzhiurimasis" privaletu sedet su ausinem, ar kazhkuo, kad ishvengt ish anksto susitartu zhenklu - ir vel tas pats - 9 ish 10ties teisingi - babkes tavo.

Paprasta!