Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: Ruta
Data: 2012-03-22 00:14:52
Geriau dėk ne visokius ten braškinius, o natūralų, t.y., "be skonio". 
Nes tuose su priedais ir bakterijų mažiau, ir jos jau nebe tokios 
gyvybingos.

Am 21.03.2012 19:19, schrieb audrius:
> 3kartas - 1L pieno, 1 pakelis braskines Activios, palikta apmuturiuota per nakti
> rezultatas pusiau jogurtas, pusiau rugpienis, statau ant to, kad vel i per karsta supyliau :/
> karoce, esme sudeti i shilta o ne karsta piena
>
> aciu dar karta visiems pasidalinusiems patirtimi
>
> "audrius"<audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt>  parašė naujienų news:jk8bg8$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>> karoce, patirtis tokia:
>> 1 kartas - dariau su Rimi Alpenrose naturaliu jogurtu, dejau gal tik kokius ~2saukstus (nes buvo like tik pagrandukas) i 2L 2.5% pieno, gal siek tiek per karsto, galejau pirsta islaikyt max 10s, palikau stovet ant virykles per nakti, gavosi grynas kaimiskas zele konsistencijos rygpienis, labai skanus, bet tikrai ne jogurtas :)
>> 2 kartas - dariau su Bios melyniniu, visas pakelis ant 1L pieno, sykart siek tiek labiau pravesusio, galejau pirsta islaikyt ikishes - po to puoda uzdengiau pledu siltai, po nakties gavosi labai neblogas jogurtas, konsistencija visiskai kitokia nei pirma karta o ir rugstumo tokio nebuvo, tai vat ir nezinau, ar cia padejo apdengimas, ar proporcijos riebesnes, ar pienas pirmasyk buvo per karstas
>>
>> "audrius"<audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt>  parašė naujienų news:jjprr2$iej$1@trimpas.omnitel.net...
>>> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
>>> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no idea kaip padaryt
>>>
>>> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne)