Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: Lini Adrenalini <kazkas@xxx.lt>
Data: 2012-03-15 23:19:52
Nereikia jokių pribambasų, tiesiog supili šildytą (43C, arba jei 
išlaikai įmerkės pirštą suskaičiuojant iki 10) pieną su jogurto keliais 
šaukštais į termosą, arba paprastą puodą su turiniu palaikai šiltai 
pagalvėse. Ir turi jogurtą be stipriklių, standiklių, guaro dervos ir 
krakmolo.

2012.03.14 23:46, heilandzack rašė:
> 2012-03-14 12:27, audrius rašė:
>> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
>> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no
>> idea kaip padaryt
>>
>> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne)
>
> aš tai nusipirkau iš amazon.de aparačiuką
> http://www.amazon.de/Rosenstein-Söhne-Yoghurt-frischen-Joghurt/dp/B000KU3ZMK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331761180&sr=8-3
>
>
> ne karvę kainuoja. Įpili litrą pieno ir jogurto Bios be priedų mažą
> indelį. Palieki pernakt bręsti 8-10 val. tada aparatą išjungi, palieki
> porai val kambario temperatūroj, tada į šaldytuvą.
> Su Dobilo produkcija ne kas gaunasi, matyt deda ten kažko stabdančio
> rūgimą. Geriausiai pavyksta su pigiu pienu maišeliuose ir Bios jogurtu
> be priedų.