Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: audrius
Data: 2012-03-20 00:20:56
karoce, patirtis tokia:
1 kartas - dariau su Rimi Alpenrose naturaliu jogurtu, dejau gal tik kokius ~2saukstus (nes buvo like tik pagrandukas) i 2L 2.5% pieno, gal siek tiek per karsto, galejau pirsta islaikyt max 10s, palikau stovet ant virykles per nakti, gavosi grynas kaimiskas zele konsistencijos rygpienis, labai skanus, bet tikrai ne jogurtas :)
2 kartas - dariau su Bios melyniniu, visas pakelis ant 1L pieno, sykart siek tiek labiau pravesusio, galejau pirsta islaikyt ikishes - po to puoda uzdengiau pledu siltai, po nakties gavosi labai neblogas jogurtas, konsistencija visiskai kitokia nei pirma karta o ir rugstumo tokio nebuvo, tai vat ir nezinau, ar cia padejo apdengimas, ar proporcijos riebesnes, ar pienas pirmasyk buvo per karstas

"audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> parašė naujienų news:jjprr2$iej$1@trimpas.omnitel.net...
> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no idea kaip padaryt
> 
> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne)