Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: tranzoo
Data: 2012-03-14 13:08:01
1 budas.
kambario temperaturos UAT pasterizuotas pienas + activia indelis. laikyt 
siltai para

2 budas.
pakaitini namini (neseparuota karves) piena iki virimo bet neuzverdi 
(pasterizuoji), atvesini iki tokios temperaturos, kad gali islaikyt pirsta 
(apie 40-50­ °C) + naturalaus balkanu (graikisko, turkisko, bulgarisko) 
jogurto. laikai arba termose arba siltai apvyniojes kuomnors siltu, kad kuo 
ilgiau issilaikytu siluma.

--
T

"audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message 
news:jjprr2$iej$1@trimpas.omnitel.net...
> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no 
> idea kaip padaryt
>
> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne)