Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: audrius
Data: 2012-03-16 17:30:23
nepagalvojau, kad bakteriju yra skirtingu

"Povilas" <geras@vilkas.lt> parašė naujienų news:jjvlrs$3n3$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai,greiciausia,kad taip ir turejo gautis! Juk jogurtas,kazkokia tai 
> prasme,irgi yra rugpienis. Nesu specas,bet turbut,kad skirtumas tik 
> tame,kokios bakterijos atliko darba.
> 
> "audrius"  parašė naujienų news:jjve92$q5b$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> karoce, dariau tiap: uzvirinau 2.5% parduotuvini piena, isjungiau - tada 
> palaukiau kol atves ir sudejau ~pora saukstu naturalaus jogurto
> uzdengiau puoda, palikau per nakti
> gavosi 1:1 kaip geras kaimiskas rugpienis, taip ir turejo but? gal kazka 
> praleidau? reikejo uzdengt kazkuo sandariu gal, gal i per karsta piena 
> supyliau?
> karoce, konsistencija labai keista
> 
> "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> parašė naujienų 
> news:jjprr2$iej$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
>> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no 
>> idea kaip padaryt
>>
>> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne) 
>