Tema: Re: naminis jogurtas
Autorius: audrius
Data: 2012-03-14 16:50:00
hmm, tai jei paprasciau:
kuo geresnis pienas + bakterijos is gero jogurto + laikyti siltai para (gal trumpiau?)

"tranzoo" <laisku@nera.net> parašė naujienų news:jjpu6h$mat$1@trimpas.omnitel.net...
> 1 budas.
> kambario temperaturos UAT pasterizuotas pienas + activia indelis. laikyt 
> siltai para
> 
> 2 budas.
> pakaitini namini (neseparuota karves) piena iki virimo bet neuzverdi 
> (pasterizuoji), atvesini iki tokios temperaturos, kad gali islaikyt pirsta 
> (apie 40-50­ °C) + naturalaus balkanu (graikisko, turkisko, bulgarisko) 
> jogurto. laikai arba termose arba siltai apvyniojes kuomnors siltu, kad kuo 
> ilgiau issilaikytu siluma.
> 
> --
> T
> 
> "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message 
> news:jjprr2$iej$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveiki, kaip be ypatingu priboru pasigamint subj.?
>> esu mates akies krasteliu dideli naminio jogurto puoda, bet daugiau no 
>> idea kaip padaryt
>>
>> pasidalinkit tie, kuriems pavyko (ir kuriems ne) 
>