Tema: Re: apie piktuosius gmo
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-10-23 14:02:13
"Velkam" <nesakysiu@mailo.lt> wrote in message news:hbs0rf$hs2$1@trimpas.omnitel.net...
> Kas tai yra http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_use_restriction_technology

Na, tai vienas ish pinigu kapsejimo budu - jei tu perki seklas, kurios atnesha (ish lempos) 5x didesni derliu, o kainuoja 1.5x brangiau - tai be abejo tai bus vienkartinis biznis, tu viena kart nusipirksi, pasiliksi kazhkiek seklai ir toliau sesi - ash suprantu, kad matyt tu esi motina terese ir dirbi uzh dyka, bet kapitalistiniam pasaulyje visi nori uzhsidirbti. Chia vienas ish budu kaip gali uzhsitikrint pelnus. Mes mokykloms ir unveroms irgi savo softa diegiam beveik chaliavnai, nes jie paleidzhia specialistus mokanchius dirbt su musu softu - piktus narkomanus, kurie paskui darbdavio reikalaus musu softo. Bet chia eina kalba apie komercines kompanijas siulanchias savo genetishkai modifikuotus grudus _pirkti_. Jie, berods nedegina tavo namu ir nemusha tavo vaiku, jei tu ju grudu neperi, o seji savo kieme paprastus, nemodifikuotus. Ir taip, zhmonems afrikoje gal but irgi duoda tokius, kad jie prakustu, o prakute taptu ju klientais. Jei ash sheriu benamius savo pyragais su tikslu, kad kai jie susiras darba ir taps mokiais klientais, kad jie pirktu pas mane, o ne pas konkurentus - tavo sprendimas geriau apskrytai neduot tiems benamiams, tegul mirshta ish bado? Kazhkur ash nesuprantu tavo logikos.

> Biski istorijos http://farmwars.info/?p=845

1) chia rasho apie 1 kompanija ir apie amerikos ukininkus
2) na, pensininke, buvusi kaleimu prizhiuretoja man kazhkaip nekelia didelio pasitikejimo kaip autoritetas ;)

> Ir siaip informacijai maziukas straipsnis kodel nera GMO normaliu tyrimu http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=ENG20090729&articleId=14570

chia idomu - jei tai tiesa - reiktu pasidomet giliau, bet kad didzhiules koorporacijos sulindusios i amerikos istatymus chia jokia paslaptis - tam yra atskyra specialybe - lobizmas. Kas mano manymu turetu but nusikalstama veikla.